Παρασκευή, 9 Αυγ.
28oC Αθήνα

Νισικόρι – Τσιτσιπάς 2-0: Απρόσμενη ήττα για τον Έλληνα τενίστα στο Μόντρεαλ

Νισικόρι – Τσιτσιπάς 2-0: Απρόσμενη ήττα για τον Έλληνα τενίστα στο Μόντρεαλ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε 2-0 σετ (6-4, 6-4), από τον Ιάπωνα Κέι Νισικόρι στο πρώτο του παιχνίδι στο τουρνουά του Μόντρεαλ, με τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα να μένει αρκετά μακριά από τον καλό του εαυτό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να φτάσει μακριά στο τουρνουά τένις του Μόντρεαλ στον Καναδά, με τον «Στεφ» να αποκλείεται εύκολα με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Κέι Νισικόρι, σε ένα παιχνίδι που υπήρξε μια άνευ προηγουμένου ένταση από το μέρος του Έλληνα αθλητή.

Και αυτό διότι κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ ο Τσιτσιπάς αφού πρώτα έβρισε τον πατέρα του, στη συνέχεια τον έδιωξε από το γήπεδο, σε μια πολύ άσχημη κίνηση, η οποία φαίνεται ότι του στοίχησε.

Στο πρώτο σετ ο Τσιτσιπάς δέχτηκε 2 γρήγορα brake στο 3ο και 5ο game. Μοιραία παρά το δικό του brake έχασε το πρώτο σετ με 6-4.

Στο δεύτερο σετ ο Ιάπωνας έσπασε το σερβίς του Τσιτσιπά στο 3ο μόλις game, με τον «Στεφ» να κυριέυεται από τα νεύρα, μην καταφέρνοντας να κάνει την ανατροπή. Κάπως έτσι ο Έλληνας τενίστας έχασε και το 2ο σετ, πάλι με 6-4 στα game και αποχαιρέτησε το τουρνουά του Καναδά από πολύ νωρίς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις