Site icon NewsIT

Νόα – Σλιέμα 7-0: «Καθάρισε» την πρόκριση από το πρώτο ματς και περιμένει τη ρεβάνς της ΑΕΚ

25.07.2024 | 21:15
Νόα – Σλιέμα 7-0: «Καθάρισε» την πρόκριση από το πρώτο ματς και περιμένει τη ρεβάνς της ΑΕΚ

CONFERENCE LEAGUE 2024-2025 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΑΕΚ - ΙΝΤΕΡ ΝΤ ΕΣΚΑΛΔΕΣ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Η Νόα από την Αρμενία διέλυσε τους Μαλτέζους της Σλιέμα 7-0 και είναι με τα… δύο πόδια στην επόμενη φάση του Conference League, περιμένοντας έτσι τη ρεβάνς, Ίντερ ντ’ Εσκάλδες – ΑΕΚ.

Η Νόα δεν… φέρθηκε καλά στη Σλιέμα Γούοντερες από τη Μάλτα. Η ομάδα από την Αρμενία επικράτησε εντός έδρας με 7-0 (!) στο πρώτο ματς των δυο ομάδων για το δεύτερο προκριματικό του Conference League και έκλεισε θέση για την επόμενη φάση, περιμένοντας τη ρεβάνς της ΑΕΚ με την Ίντερ ντ’ Εσκάλδες.

Ο Γκρεγκόριο μετέτρεψε το παιχνίδι σε… παράσταση για ένα ρόλο, καθώς πέτυχε τρία γκολ. Το σκορ στο πρώτο μέρος έφτασε το 3-0, για να ακολουθήσουν άλλα τέσσερα τέρματα στην επανάληψη.

Η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί την 1η Αυγούστου στη Μάλτα. Ο πρώτος αγώνας στον τρίτο προκριματικό του Conference League θα διεξαχθεί στις 8 Αυγούστου.

Οι ενδεκάδες:

Νόα: Γκαντσάρεβιτς, Μιλίκοβιτς (63’ Φερέιρα), Σίλβα, Πάμπλο Σάντος, Θοράλινσον, Μανβελιάν, Αβανεσιάν (63’ Χαρμπατζπουμιάν), Γκάμπος (74’ Ιμράν), Πίνσον (63’ Σανγκαρέ), Σινάρι, Γκρεγκόριο (79’ Αρίας)

Σλιέμα: Μπέντερ, Ενρίκε, Μποργκ, Αλκίνο, Όβερεντ (65’ Γκόμες), Μινάλα, Ζίμπο, Μπέρμαν (65’ Ατάρντ), Πισάνι (77’ Οχαβούτσι), Ασεαμπόνγκ, Πλουτ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version