Σάββατο, 17 Αυγ.
32oC Αθήνα

Νορντίν Άμραμπατ: Ο σάλος μετά τη δήλωσή του για τον Κασεμίρο και η διευκρίνιση από τον παίκτη της ΑΕΚ

Νορντίν Άμραμπατ: Ο σάλος μετά τη δήλωσή του για τον Κασεμίρο και η διευκρίνιση από τον παίκτη της ΑΕΚ
Eurokinissi

Μεγάλο… θόρυβο κατάφερε να προκαλέσει ο Νορντίν Άμραμπατ και παράλληλα να “ανάψει” φωτιές” στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναφερόμενος στον Κασεμίρο.

Ο Νορντίν Άμραμπατ φιλοξενήθηκε στην ολλανδική εκπομπή “Ziggo Sport Rondo”, μίλησε για τον αδερφό του Σοφιάν -ο οποίος αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ– και αναφέρθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ο Σοφιάν Άμραμπατ ξεκίνησε βασικός για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στον πρόσφατο τελικό Κυπέλλου απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, λόγω τραυματισμού του Καζεμίρο.

Μιλώντας στην εκπομπή, ο Νορντίν Άμραμπατ έκανε μια αποκάλυψη. Ο 37χρονος εξτρέμ δήλωσε πως ο Κασεμίρο προσποιήθηκε τον τραυματία όταν έμαθε πως δεν είναι στην ενδεκάδα του τελικού Κυπέλλου Αγγλίας κι έτσι ο αδερφός του, Σοφιάν άρπαξε την ευκαιρία.

“Δεν μπορείς να βγάλεις απλά τον Κασεμίρο. Αλλά το έκανε στο τέλος, στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Έφυγε στην προθέρμανση. Δεν τραυματίστηκε, ωστόσο. Είδε ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσει και μετά σκέφτηκε: τότε θα κάτσω στην κερκίδα. Ήταν υγιής για να αγωνιστεί. Αυτή ήταν απλά μία επιλογή του προπονητή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άμραμπατ και αυτά τα λόγια προκάλεσαν αντιδράσεις.

Ο παίκτης της ΑΕΚ (έχει δεχθεί πρόταση ανανέωσης απ΄την Ένωση) θέλησε να κάνει μια διευκρινιστική τοποθέτηση λίγο μετά, μέσω social media, μετά και το… θόρυβο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του.

“Σήμερα, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στην τηλεόραση υπονοήθηκε ότι ο αδελφός μου έπαιξε στον τελικό του FA Cup λόγω του τραυματισμού άλλου παίκτη. Η απάντησή μου σε αυτό ήταν μια απλή υπόθεση και το μόνο μου κίνητρο ήταν να υπερασπιστώ τον αδελφό μου, που βρέθηκε στο χορτάρι λόγω της δικής του αξίας και σκληρής δουλειάς. Τα λόγια μου μεταφέρθηκαν εκτός πλαισίου, δεν υπήρχε καμία κακή πρόθεση να υπονοήσω ότι ο άλλος παίκτης επέλεξε να μην αγωνιστεί και είναι λάθος. Δεν ξέρω τι συνέβη εκείνη τη μέρα, ας προχωρήσουμε πέρα από αυτήν τη μη είδηση”, έγραψε στο Twitter.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις