Κυριακή, 20 Οκτ.
17oC Αθήνα

Νόβακ Τζόκοβιτς: Νέα παράταση στην υπόθεση απέλασης του Σέρβου τενίστα από την Αυστραλία

Νόβακ Τζόκοβιτς: Νέα παράταση στην υπόθεση απέλασης του Σέρβου τενίστα από την Αυστραλία
Reuters

Την ώρα που ο Νόβακ Τζόκοβιτς αναγνώρισε λάθη που έγιναν από πλευράς του, στις δηλώσεις που έκανε στα ταξιδιωτικά έγγραφα προς τις αυστραλιανές αρχές -ρίχνοντας όμως ευθύνες στον μάνατζερ του- ο Σέρβος θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμα για να δει εάν θα απελαθεί από την Αυστραλία.

Όπως γίνεται γνωστό, η υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς με τις Αρχές της Αυστραλίας θα καθυστερήσει… λίγο ακόμα για να ολοκληρωθεί.

Η απόφαση για την απέλαση – παραμονή του Σέρβου Νο 1 τενίστα στον κόσμο στην Αυστραλία αναμενόταν να βγει την Τρίτη (11/1), αλλά σύμφωνα με το αυστραλιανό ABC αυτή θα καθυστερήσει (πάει για την Τετάρτη), αφού ο Υπουργός Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ, έλαβε νέα έγγραφα τα οποία και εξετάζει.

Μάλιστα, ένας εκπρόσωπος του υπουργού Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ ανέφερε: “Οι δικηγόροι του κ. Τζόκοβιτς προσκόμισαν πρόσφατα περαιτέρω πληροφορίες και δικαιολογητικά που υποστηρίζουν ότι σχετίζονται με την ακύρωση της visa του κ. Τζόκοβιτς. Φυσικά, αυτό θα επηρεάσει το χρονοδιάγραμμα της απόφασης”.

Να σημειωθεί ότι αύριο (13/1) γίνεται η κλήρωση του Australian Open (ο 34χρονος Τζόκοβιτς είναι επικεφαλής του ανδρικού ταμπλό) και οι διοργανωτές δεν θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο, να λείψει ο Τζόκοβιτς από το πρώτο Grand Slam της σεζόν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις