Δευτέρα, 29 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Νόβακ Τζόκοβιτς – Ράφα Ναδάλ LIVE για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Νόβακ Τζόκοβιτς – Ράφα Ναδάλ LIVE για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024
Reuters

“Τιτανομαχία” στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Νόβακ Τζόκοβιτς και Ράφα Ναδάλ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο “Φιλίπ Σατριέ” για τον δεύτερο γύρο του μονού των ανδρών, στην 60ή τους “μάχη”.

Νόβακ Τζόκοβιτς και Ράφα Ναδάλ, δύο από τους τρεις κορυφαίους αθλητές στην Ιστορία του τένις, θα “μονομαχήσουν” στον 2ο γύρο του μονού των ανδρών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, στο γήπεδο του Roland Garros.

Ο 38χρονος Ναδάλ έχει δηλώσει πως πραγματοποιεί την τελευταία του χρονιά στο tour, κάτι που σημαίνει πως αυτή είναι πιθανότατα η τελευταία αναμέτρηση των δύο ανδρών στο Παρίσι και θα πραγματοποιηθεί 18 χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση, το 2006 και πάλι στο Roland Garros

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον 3ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά, αλλά με τον Ναδάλ… ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

Παρακολουθήστε LIVE από το Newsit.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

Ο Ράφα Ναδάλ έχει την ευκαιρία να ισοφαρίσει το πιο συναρπαστικό rivalry στην ιστορία του αθλήματος (30-29), αν και για να τα καταφέρει θα πρέπει να ξεπεράσει για μια ακόμη φορά τον ίδιο του τον εαυτό, έχοντας απέναντί του έναν σαφώς πιο έτοιμο αντίπαλο αλλά και τον κορυφαίο όλων των εποχών.

Ο νικητής διασταυρώνεται με τον αντίστοιχο του ζευγαριού Αρνάλντι-Κέπφερ στους “16” της διοργάνωσης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις