Τρίτη, 16 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Νόβακ Τζόκοβιτς: Το πρόβλημα στο γόνατο και η αμφίβολη συμμετοχή του Σέρβου κορυφαίου τενίστα στο Wimbledon

Νόβακ Τζόκοβιτς: Το πρόβλημα στο γόνατο και η αμφίβολη συμμετοχή του Σέρβου κορυφαίου τενίστα στο Wimbledon
Reuters

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποσύρθηκε από τη συνέχεια του φετινού Roland Garros, εξαιτίας του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο του δεξιού του ποδιού. Αμφίβολη η συμμετοχή του στο Wimbledon.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έθεσε τον εαυτό του εκτός συνέχειας του Roland Garros, λόγω τραυματισμού στο γόνατό του, που τον ταλαιπώρησε στον αγώνα επί του Αργεντινού, Φρανσίσκο Τσερούντολο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η διάγνωση για το πρόβλημα του Σέρβου τενίστα είναι ρήξη δεξιού έσω μηνίσκου. Ένας τραυματισμός που δεν χρειάζεται πάντα χειρουργείο, για την αποκατάστασή του (μπορεί να γίνει και με φυσικοθεραπείες).

Ο τραυματισμός αυτός, όμως, θα μπορούσε να προκαλέσει πρόβλημα στη συμμετοχή του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Wimbledon (ξεκινά την 1η Ιουλίου). Θυμίζουμε επίσης ότι ο Σέρβος θέλει να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου που ακολουθούν.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ακόμα χωρίς τρόπαιο το 2024, μετά από μια από τις πιο κυρίαρχες σεζόν της λαμπερής καριέρας του το 2023, κατά την οποία κέρδισε τρεις από τους τέσσερις τίτλους “Grand Slam”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις