Τρίτη, 20 Αυγ.
31oC Αθήνα

Ντανιέλα Λαρεάλ: Βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της η άλλοτε «αστέρας» της ποδηλασίας, πνιγμένη με το φαγητό της

Ντανιέλα Λαρεάλ: Βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της η άλλοτε «αστέρας» της ποδηλασίας, πνιγμένη με το φαγητό της
ΑΠΕ

Τραγική είδηση για τον αθλητισμό της Βενεζουέλας και το χώρο της ποδηλασίας. Νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λας Βέγκας βρέθηκε η Ντανιέλα Λαρεάλ, με την αστυνομία να την βρίσκει λίγες ημέρες αφότου είχε “φύγει” από τη ζωή!

Η άλλοτε “αστέρας” της ποδηλασίας, Ντανιέλα Λαρεάλ Τσίνος βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λας Βέγκας, σκορπίζοντας τη θλίψη στο χώρο του αθλητισμού στη Βενεζουέλα. Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, η 50χρονη “έφυγε” από τη ζωή, έχοντας πάθει ασφυξία, “πνιγμένη” από το φαγητό της!

Όπως αναφέρει το Fox Sports, οι Αρχές κλήθηκαν στις 16 Αυγούστου στο διαμέρισμα της Ντανιέλα Λαρεάλ, επειδή δεν είχε πάει στο ξενοδοχείο που εργαζόταν (σ.σ. υπήρξε σχετική κινητοποίηση από τους συναδέλφους της).

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο θάνατός της υπολογίζεται να έγινε στις 11 Αυγούστου και να προήλθε από ασφυξία, αφού βρέθηκε τροφή στην τραχεία της.

Η Ντανιέλα Λαρεάλ Τσίνος εκπροσώπησε τη Βενεζουέλα σε πέντε διαφορετικούς Ολυμπιακούς Αγώνες (στης Βαρκελώνης το 1992, στης Ατλάντα (1996), στου Σίδνεϊ 2000, στης Αθήνας (2004) και στου Λονδίνου (2012)).

Παρά το γεγονός ότι ήταν ένας από τους πιο βραβευμένους αθλητές της Βενεζουέλας, η Ντανιέλα Λαρεάλ δεν μπόρεσε ποτέ να διεκδικήσει ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Κέρδισε ένα ασημένιο μετάλλιο στους Αγώνες της Κεντρικής Αμερικής το 1990 πριν πάρει άλλα δύο ασημένια στους Παναμερικανικούς Αγώνες του 2003.

Η μεγαλύτερη επιτυχία της ήταν στους Αγώνες της Κεντρικής Αμερικής και της Καραϊβικής το 2002 – όπου κέρδισε τρία χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο. Επίσης, υπήρξε δυο φορές “χρυσή” στους Παναμερικανικούς Αγώνες του 2011, σαρώνοντας στο Keirin και στο Team Sprint.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις