Κυριακή, 1 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Νταντσένκο: «Επιστρέφω στην ΑΕΚ και θα μπω για χειρουργική επέμβαση»

Νταντσένκο: «Επιστρέφω στην ΑΕΚ και θα μπω για χειρουργική επέμβαση»
Intime.gr

Ο Όλεγκ Νταντσένκο μίλησε σε Μέσο της Ουκρανίας και… προανήγγειλε την επιστροφή του στην ΑΕΚ, ενώ ανέφερε ότι θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για το ζήτημα που είχε αντιμετωπίσει με την καρδιά του.

Θυμίζουμε ότι ο Όλεγκ Νταντσένκο είχε υποστεί έμφραγμα το χειμώνα, σε προπόνηση του στη Ζόρια (δανεικός από την ΑΕΚ). Ο 29χρονος Ουκρανός είχε έρθει στην Αθήνα και του είχε τοποθετηθεί ένα τσιπ που λειτουργεί ως holter και δίνει τη δυνατότητα ελέγχου του ρυθμού της καρδιάς του.

Με δηλώσεις που παραχώρησε, ο Νταντσέσκο τόνισε πως επιστρέφει στην Ένωση για να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση, η οποία θα γίνει στην Ελλάδα, με δεύτερη επιλογή τη Γερμανία.

«Ρυθμίζω τις τελευταίες λεπτομέρειες στο Κίεβο και επιστρέφω στην ΑΕΚ, στην οποία ανήκω. Μετά θα υποβληθώ σε επέμβαση που θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση αναφορικά με την υγεία μου. Το πιο πιθανό είναι η επέμβαση να λάβει χώρα στην Ελλάδα. Η Γερμανία παραμένει ως δεύτερη επιλογή», ήταν τα λόγια του 29χρονου μπακ.

Ο δανεισμός του Νταντσένκο ολοκληρώνεται, με τη Ζόρια να διατηρεί οψιόν αγοράς που σύμφωνα με τα ουκρανικά ΜΜΕ δεν θα ασκηθεί από την ομάδα του Λούχανσκ. Ο παίκτης έχει ακόμα ένα χρόνο συμβολαίου με την ΑΕΚ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις