Πέμπτη, 18 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Ντάριο Σάριτς και Ίβιτσα Ζούμπατς πλακώθηκαν με θαμώνες κλαμπ στην παραλιακή: «Οι παίκτες μας δέχτηκαν πρώτοι επίθεση» απαντά η ομοσπονδία της Κροατίας

Ντάριο Σάριτς και Ίβιτσα Ζούμπατς πλακώθηκαν με θαμώνες κλαμπ στην παραλιακή: «Οι παίκτες μας δέχτηκαν πρώτοι επίθεση» απαντά η ομοσπονδία της Κροατίας
Eurokinissi

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ο άγριος καβγάς των Ντάριο Σάριτς και Ίβιτσα Ζούμπατς που ξέσπασε σε κλαμπ της παραλιακής τα ξημερώματα της Δευτέρας (8.7.2024) λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής Κροατίας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στον αγώνα με την ελληνική ομάδα.

Η ομοσπονδία μπάσκετ της Κροατίας εξέδωσε ανακοίνωση για τον καυγά στην παραλιακή σημειώνοντας πως «οι παίχτες μας δέχθηκαν πρώτα φραστική επίθεση και μετά σωματική η οποία τους υποχρέωσε να αμυνθούν». 

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται πως «ήταν ένα σύντομης διάρκειας επεισόδιο που διεκόπη χάρη στην επέμβαση των εργαζομένων του κλαμπ».

Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου φαίνεται ο Σάριτς να δέχεται ένα δυνατό χτύπημα από το οποίο σωριάζεται στο έδαφος, ενώ ο Ζούμπατς φαίνεται να έχει αίματα στα γόνατα.

 

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας της Κροατίας

«Σε απάντηση ερωτημάτων από μέσα ενημέρωσης σχετικά με φωτογραφίες που κυκλοφορούν σε κοινωνικά δίκτυα και ιστοσελίδες η Κροατική Ομοσπονδία Μπάσκετ απαντά ως εξής:

Μετά τον τελικό αγώνα του Προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ στην Ελλάδα και το δείπνο της ομάδας, ο προπονητής ευχαρίστησε τους παίκτες για την προσπάθειά τους και τους άφησε ελεύθερους, καθώς δεν υπήρχε κοινή επιστροφή στο Ζάγκρεμπ, αλλά αντίθετα οι παίχτες θα κατευθύνονταν σε διαφορετικούς προορισμούς.

Μετά από αρκετές εβδομάδες δύσκολης προετοιμασίας και αγώνων, οι παίκτες αποφάσισαν να κάνουν ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι πριν επιστρέψουν στην πατρίδα ή στους συλλόγους τους. Ενώ ήταν σε ένα από τα κλαμπ της Αθήνας, κάποιοι παίκτες μας δέχτηκαν επίθεση αρχικά λεκτική και στη συνέχεια σωματική, γεγονός που τους έκανε φυσικά να αμυνθούν. Ήταν ένα σύντομο επεισόδιο που διακόπηκε από την παρέμβαση των εργαζομένων στο κλαμπ».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις