Site icon NewsIT

Νταβίντ Ντατρό Φοφανά: Οι όροι που χάλασαν το deal της ΑΕΚ με την Τσέλσι

12.09.2024 | 10:02
Νταβίντ Ντατρό Φοφανά: Οι όροι που χάλασαν το deal της ΑΕΚ με την Τσέλσι

epa11002517 Union Berlin's David Datro Fofana in action during the UEFA Champions League group C soccer match between Sporting Braga and Union Berlin at Braga Municipal stadium, in Braga, Portugal, 29 November 2023. EPA/HUGO DELGADO

Παρά την προσπάθεια που έγινε στο… 90+ της μετεγγραφικής περιόδου, ΑΕΚ και Τσέλσι δεν κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνία, για την Νταβίντ Ντατρό Φοφανά.

Παρά την αρχική αισιοδοξία που φάνηκε να υπάρχει την Τετάρτη (11.09.2024) για επίτευξη συμφωνίας μεταξύ της ΑΕΚ και της Τσέλσι για το δανεισμό του Νταβίντ Ντατρό Φοφανά, η συγκεκριμένη προσπάθεια είχε άδοξο τέλος.

Όπως είχε …μαρτυρήσει προηγουμένως ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δύο πλευρές διαφώνησαν σε κάποια σημεία του deal. Ο Μάριος Ηλιόπουλος είχε την διάθεση για μια τελευταία “δυνατή” προσθήκη στην υπερπλήρη επιθετική γραμμή της ομάδας της ΑΕΚ, αλλά όχι με τρόπο που θα ήταν ενάντια στα συμφέροντα της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα.

Από την Τσέλσι ήθελαν και επέμεναν σε δύο συγκεκριμένους όρους που δεν μπορούσαν να γίνουν αποδεκτοί από την πλευρά της ΑΕΚ.

Ο πρώτος ήταν πως ο Φοφανά θα έπρεπε στη διάρκεια της σεζόν να είναι βασικός στα δύο τρίτα των αγώνων της ΑΕΚ αλλιώς θα διπλασιάζονταν το κόστος του παίκτη για την Ένωση!

Ο δεύτερος ανέφερε πως η Τσέλσι θα είχε το δικαίωμα στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να πάρει πίσω τον παίκτη και να τον πουλήσει, στη μέση της σεζόν, σε άλλη ομάδα χωρίς η ΑΕΚ να έχει το παραμικρό όφελος. Υπήρξαν και άλλοι όροι που δεν άρεσαν και τέθηκαν προς διαπραγμάτευση, αλλά το σημαντικότερο πρόβλημα, προέκυψε από αυτούς τους δυο.

Η… απόσταση των δυο συλλόγων για το δανεισμό του Φοφανά αποδείχθηκε μεγάλη κι έτσι υπήρξε οριστικό “ναυάγιο” σε αυτή τη διαπραγμάτευση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version