Πέμπτη, 12 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Ντέγιαν Λόβρεν, η μετεγγραφή του ΠΑΟΚ συζητήθηκε στα ξένα Μέσα: «Αντιπυραυλική ασπίδα στις βόμβες της Αθήνας»

Ντέγιαν Λόβρεν, η μετεγγραφή του ΠΑΟΚ συζητήθηκε στα ξένα Μέσα: «Αντιπυραυλική ασπίδα στις βόμβες της Αθήνας»
ΑΠΕ

Η μετεγγραφή του Ντέγιαν Λόβρεν στο ΠΑΟΚ, στο φινάλε της μετεγγραφικής περιόδου, συζητήθηκε από τα διεθνή Μέσα.

Ο Ντέγιαν Λόβρεν έκλεισε στον ΠΑΟΚ, λίγο πριν την ολοκλήρωση της μετεγγραφικής περιόδου του καλοκαιριού και θα ενισχύσει -αρχικά- το “δικέφαλο του Βορρά” στις εγχώριες διοργανώσεις, αφού η λίστα με τους παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν στα ευρωπαϊκά ματς της ομάδας, έχει δηλωθεί στην UEFA εδώ και αρκετές ημέρες.

Η συμφωνία των δυο πλευρών αφορά διετές συμβόλαιο με τις αποδοχές του Κροάτη αμυντικού να τον κατατάσσουν αυτόματα στα υψηλά μισθολογικά κλιμάκια του ΠΑΟΚ.

Σε ηλικία 35 ετών, ο Ντέγιαν Λόβρεν φέρνει στην Τούμπα τη μεγάλη του εμπειρία από την Premier League -και την παρουσία του στη Λίβερπουλ- με τα διεθνή Μέσα να ασχολούνται με τη μετακίνησή του από την Λιόν στον ΠΑΟΚ .

Η είδηση “έπαιξε” ψηλά στον ευρωπαϊκό Τύπο, με πιο χαρακτηριστική αναφορά από τη “Mozzartsport” που χαρακτήρισε τον Λόβρεν, αντιπυραυλική ασπίδα που έχει ο ΠΑΟΚ στις “βόμβες” της Αθήνας.

Tην ίδια ώρα, το κροατικό σάιτ “dnevno.hr” ανέφερε: “Ο Ντέγιαν Λόβρεν έχει νέο σύλλογο: Πολύ γενναία απόφαση, φοράει την «ασπρόμαυρη» φανέλα”.

Το “Goal.com” θέλησε να συνδυάσει το γεγονός της παρουσίας του Κροάτη αμυντικού στη Λίβερπουλ και την συμμετοχή του ΠΑΟΚ στη League Phase του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάνοντας όμως ένα σημαντικό λάθος.

“Ο ήρωας της Λίβερπουλ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ”, έγραψε χαρακτηριστικά αγνοώντας ότι ο Κροάτης ποδοσφαιριστής δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του Europa League, καθώς έχει κλείσει η ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ.

Τέλος, το γαλλικό “foot01.com” και το “RMCsport” στάθηκαν στη μέχρι τώρα παρουσία του Κροάτη αμυντικού στη Λυών και την απόφαση του Πιέρ Σατζ να τον αφήσει εκτός ομάδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις