Παρασκευή, 27 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Ντέγιαν Λόβρεν: Το φατούρο των παικτών του ΠΑΟΚ στον έμπειρο αμυντικό και το σχόλιο του Ντάνιελ Στάριτζ

Ντέγιαν Λόβρεν: Το φατούρο των παικτών του ΠΑΟΚ στον έμπειρο αμυντικό και το σχόλιο του Ντάνιελ Στάριτζ

Ο νεοφερμένος ποδοσφαιριστής, συνηθίζεται να δέχεται “φατούρο” από τους συμπαίκτες του. Ο 35χρονος Ντέγιαν Λόβρεν δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στον ΠΑΟΚ.

Μπορεί ο Ντέγιαν Λόβρεν να έχει αρχίσει εδώ και λίγα 24ωρα τις προπονήσεις του στον ΠΑΟΚ, αλλά την Πέμπτη (19.09.2024) ήταν η ημέρα που πέρασε από το απαραίτητο τελετουργικό που έχει καθιερωθεί στους Θεσσαλονικείς, για κάθε νέο παίκτη της ομάδας.

Τα… γαλόνια του Ντέγιαν Λόβρεν -από κατάκτηση Champions League και συμμετοχή σε τελικό Μουντιάλ- πήγαν στην άκρη και ο Κροάτης 35χρονος αμυντικός δέχθηκε το φατούρο των συμπαικτών του, στην προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ του εξήγησε τι θα συμβεί και Ντέγιαν Λόβρεν πέρασε από το “τούνελ που δημιούργησαν οι ποδοσφαιριστές του “δικεφάλου του Βορρά” και δέχθηκε το… καλωσόρισμα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Η κάμερα του PAOK TV κατέγραψε το “σκηνικό” και το ανέβασε στα social media της ομάδας. Μάλιστα, το σχετικό βίντεο της ΠΑΕ σχολίασε ο άλλοτε συμπαίκτης του στη Λίβερπουλ, Ντάνιελ Στάριτζ, γράφοντας: “Brate top (κορυφαίος αδερφέ)”.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις