Site icon NewsIT

Ντέμης Νικολαΐδης: Ατάκες για Λουτσέσκου, ΑΕΚ, Ιωαννίδη και Ολυμπιακό πριν την έναρξη των play off

13.03.2023 | 22:16
Ντέμης Νικολαΐδης: Ατάκες για Λουτσέσκου, ΑΕΚ, Ιωαννίδη και Ολυμπιακό πριν την έναρξη των play off

Η «Monday FC» της Nova μια ημέρα μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Super League ασχολήθηκε με όλα τα ματς. Ο Ντέμης Νικολαΐδης άφησε “δυνατές” ατάκες, λίγο πριν την έναρξη των play off που θα κρίνουν τον πρωταθλητή.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης ανέλυσε την αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο και τόνισε ότι δεν περνούσε από το μυαλό των παικτών και του κόσμου της Ένωσης όσα έγιναν στο δεύτερο μέρος και την νίκη του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, ο παλαίμαχος επιθετικός τόνισε ότι “… είναι πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό που παίζουν η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα” των πλέι οφ”.

«Χάρηκα που έπαιξε στο γήπεδο και κέρδισε η ΑΕΚ στο Περιστέρι. Θεωρώ άδικο να μην τιμωρηθεί ο Ατρόμητος. Ποιος έχει την ευθύνη γιατί δεν έγινε το ματς; Αυτή τη στιγμή δεν τιμωρήθηκε κανένας και η ΑΕΚ κέρδισε στο γήπεδο», είπε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε -με δόση χιούμορ- ότι ο Ιωαννίδης θα δεν θα είχε πετύχει την γκολάρα του στην έδρα του Ατρομήτου, εάν η Ένωση δεν είχε κάνει σχετική ένσταση για τα δοκάρια στο γήπεδο του Περιστερίου.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δίκαια τερμάτισε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ανέφερε ότι ο Άρης μπορεί και να κρίνει τον πρωταθλητή.

Επίσης ο παλαίμαχος επιθετικός αναφέρθηκε -για μια ακόμα φορά- στις δηλώσεις που κάνει το τελευταίο διάστημα ο Ραζβάν Λουτσέσκου, εκφράζοντας την άποψη πως δεν βοηθάει το ελληνικό ποδόσφαιρο και πως με αυτή τη “συμπεριφορά” κάνει προσπάθεια να χωρίσει την Ελλάδα στα δύο!

Monday Football Club (13/3/23)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version