Site icon NewsIT

Ντέμης Νικολαΐδης για ΑΕΚ: «Δεν θα έδινα το πέναλτι στον Νορντίν Άμραμπατ»

11.11.2022 | 11:12
Ντέμης Νικολαΐδης για ΑΕΚ: «Δεν θα έδινα το πέναλτι στον Νορντίν Άμραμπατ»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης έκανε την ανάλυση του αγώνα ΑΕΚ – ΟΦΗ στην εκπομπή του στη Nova και δεν παρέλειψε να πει την άποψή του για το πέναλτι που κέρδισε ο Νορντίν Άμραμπατ και έφερε το 1-0 της Ένωσης στο ματς.

Όπως συνηθίζει σε αυτές τις περιπτώσεις, ο Ντέμης Νικολαΐδης τόνισε ότι ο ίδιος δεν θέλει να δίνονται τόσο εύκολα τα πέναλτι και υποστήριξε ότι “μπορεί να είναι μέσω VAR, αλλά όταν το βλέπεις live δεν το δίνεις”.

Απόσπασμα των δηλώσεων του Νικολαΐδη

«Δεν είμαι ειδικός στη διαιτησία, πρέπει όταν κοιτάμε κάποιες φάσεις, ειδικά για το πέναλτι της ΑΕΚ, και live που βλέπεις τη φάση, δεν δίνεις πέναλτι. Αν το δούμε στο VAR, μπορεί να είναι πέναλτι, τον σπρώχνει στη μέση, αλλά στο slow motion φαίνεται πιο δυνατό το σπρώξιμο ή αν κοιτάμε αν τον πάτησε ή δεν τον πάτησε, μόνο που μπαίνεις στην λεπτομέρεια, όλα αυτά λέω ότι δεν τα δίνουμε αλλά να μη τα δίνουμε πουθενά. Αν αυτό το πέναλτι το έπαιρνε ο Ολυμπιακός, θα ψάχναμε οι ΑΕΚτζήδες να δούμε αν τον πάτησε ή όχι; Ο καθένας επηρεάζεται από την ομάδα του και κρίνει μια φάση. Έχω μια γενικότερη θεωρία να μη δίνουμε εύκολα πέναλτι, αν ήμουν διαιτητής χθες, δεν θα έδινα το πέναλτι. Είναι στην κρίση του διαιτητή αυτές οι αποφάσεις».

Ντέμης για ΑΕΚ: "Δε φάνηκε η απουσία του Ελίασον, η άποψη μου για το πέναλτι του Άμραμπατ είναι..."

 

Tags:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version