Αθλητικά

Ντεμπούτο Γιαννούλη με Νόριτς

Ο Δημήτρης Γιαννούλης ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Νόριτς. Ο Έλληνας αμυντικός, ο οποίος αγωνίζεται στην αγγλική ομάδα ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο παιχνίδι με τη Μίντλεσμπρο.

Η Νόριτς γνωστοποίησε τους «εκλεκτούς» για το εντός έδρας παιχνίδι της, με το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη να συγκαταλέγεται στην ενδεκάδα.

Ο Κατερινιώτης μπακ περίμενε με ανυπομονησία για την πρώτη του συμμετοχή κι αναμένεται να δώσει όλα για να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα