Site icon NewsIT

Ντένις Σρέντερ μετά την 4η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024: «Θα παίζω με τη Γερμανία μέχρι να φτάσω 40 ετών»

10.08.2024 | 17:52
Ντένις Σρέντερ μετά την 4η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024: «Θα παίζω με τη Γερμανία μέχρι να φτάσω 40 ετών»

Paris 2024 Olympics - Basketball - Men's Quarterfinal- Germany vs Greece - Bercy Arena, Paris, France - August 06, 2024. Dennis Schroder of Germany celebrates after scoring a three-point basket REUTERS/Evelyn Hockstein

Ο Ντένις Σρέντερ ήταν ο “δήμιος” για την Εθνική μπάσκετ της Ελλάδας  με τη Γερμανία και στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και δήλωσε ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην εθνική ομάδα της πατρίδας του για πολλά ακόμη χρόνια.

Στα 30 του χρόνια, ο Ντένις Σρέντερ φαίνεται ότι απολαμβάνει να αγωνίζεται με την Εθνική Γερμανίας σε διοργανώσεις όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 και αναφέρθηκε και στην Ελλάδα, εξηγώντας γιατί θέλει να συνεχίζει να φορά τη φανέλα των “Πάντσερ” για μία ακόμη 10ετία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γερμανός NBAer ανέφερε τα εξής: «Tο έχω πει πάλι. Θα παίζω με την εθνική ομάδα της Γερμανίας μέχρι να φτάσω 40 ετών. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ δεν είναι απλά διασκέδαση. Είναι υψηλά ανταγωνιστικό, διαθέτει εξαιρετικά μυαλά και έχει ομάδες όπως η Ελλάδα, η Σερβία, η Γαλλία, η Ισπανία και η Σλοβενία με τον Ντόντσιτς».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version