Σάββατο, 6 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Ντιναμό Κιέβου – Ολυμπιακός 1-0 ΤΕΛΙΚΟ: Αποκλείστηκαν οι Πειραιώτες – video

Ντιναμό Κιέβου – Ολυμπιακός 1-0 ΤΕΛΙΚΟ: Αποκλείστηκαν οι Πειραιώτες – video
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τη Ντιναμό Κιέβου στους “32” του Europa League.
Οι Ουκρανοί πήραν τη νίκη με 1-0 και με το 2-2 του πρώτου αγώνα, πανηγύρισαν την πρόκριση.
Άτυχοι οι Πειραιώτες που δέχθηκαν γκολ στη μοναδική φάση των γηπεδούχων και έχασαν πολλές ευκαιρίες για ένα δικό τους τέρμα.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Κίεβο από τη Ντιναμό με 1-0 και “αποχαιρέτησε” το Europa League στη φάση των “32”, όπως και η ΑΕΚ την περασμένη σεζόν, από τον ίδιο αντίπαλο.

Οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά τα άσχημα τελειώματα των παικτών του Μαρτίνς και οι αποκρούσεις του Μπόικο, κράτησαν τη νίκη και την πρόκριση για τους γηπεδούχους, που σκόραραν στην πρώτη καλή φάση τους στο ματς, με τον Σολ στο 33′.

Παρακολουθήστε LIVE το Ντιναμό Κιέβου – Ολυμπιακός από το newsit.gr

 


Ο Ολυμπιακός βρέθηκε κοντά σε μία σπουδαία νίκη στο “Καραϊσκάκης”, αλλά οι Ουκρανοί βρήκαν ένα γκολ στα τελευταία λεπτά και ισοφάρισαν σε 2-2, κάνοντας δύσκολο το έργο των “ερυθρόλευκων” στην αποψινή ρεβάνς.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε πολύ δυνατά το πρώτο ματς για τους “32” του Europa League και προηγήθηκε με τον Χασάν μόλις στο 9ο λεπτό και πήρε ξανά το προβάδισμα με την απίθανη γκολάρα του Ντίας στο 40′, αλλά ο Βέρμπιτς στο 89′ “πάγωσε” το φαληρικό γήπεδο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις