Site icon NewsIT

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μίλαν 0-4 στον 5ο όμιλο του Champions League

25.10.2022 | 23:50
Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μίλαν 0-4 στον 5ο όμιλο του Champions League

Soccer Football - Champions League - Group E - GNK Dinamo Zagreb v AC Milan - Stadion Maksimir, Zagreb, Croatia - October 25, 2022 AC Milan's Olivier Giroud and Rafael Leao celebrate their fourth goal REUTERS/Antonio Bronic

Η Μίλαν έκανε ένα εμφατικό “διπλό” στην έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (4-0) και προσπέρασε την Σάλτσμπουργκ στην βαθμολογία του 5ου ομίλου, παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης στα νοκ άουτ του Champions League. Έρχεται… τελικός με τους Αυστριακούς στο “Σαν Σίρο”.

Με τη νίκη της αυτή, η Μίλαν έφτασε τους επτά βαθμούς στον 5ο όμιλο του Champions League και άφησε στο -1 την Σάλτσμπουργκ. Στους 4 βαθμούς έμεινε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που ελπίζει για μια θέση στα play off του Europa League, μέσω της 3ης θέσης στο γκρουπ.

Την τελευταία αγωνιστική η Τσέλσι (αυτή τη στιγμή έχει 10 βαθμούς και προκρίθηκε ως πρώτη στην επόμενη φάση) υποδέχεται την Ντιναμό, ενώ η Μίλαν φιλοξενεί την Σάλτσμπουργκ!

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα στο Ζάγκρεμπ, η Μίλαν άσκησε πίεση στην Ντιναμό, δημιουργώντας φάσεις στα καρέ της. Πάντως, οι γηπεδούχοι δεν περιορίστηκαν στο να αμύνονται και είχαν κάποια καλά σουτ. Οι “ροσονέρι” ήταν όμως αυτοί που πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας ανοίξει το σκορ, με τον Γκάμπια να κάνει το 1-0 στο 39′.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στην Μίλαν. Μόλις στο 49′, η ιταλική ομάδα έφτασε στο 0-2 με τον Λεάο, για να έρθει στο 59′ ο Ζιρού και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να κάνει το 0-3. Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε από αυτογκόλ του Λιούμπισιτς στο 69′.

Περισσότερα σε λίγο…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version