Site icon NewsIT

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Ολυμπιακός: Φορτσάτος για νέο “διπλό” στο Champions League

20.10.2015 | 19:34
Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Ολυμπιακός: Φορτσάτος για νέο “διπλό” στο Champions League

Αισίως φτάσαμε στην τρίτη στροφή της φάσης των ομίλων του φετινού Champions League, με τον Ολυμπιακό να επιστρέφει στη διοργάνωση μετά από την τεράστια νίκη στο Λονδίνο απέναντι στην Άρσεναλ, ταξιδεύοντας στην Κροατία για την αποψινή κόντρα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ (21:45).

Οι Ερυθρόλευκοι μοιάζουν με τρένο χωρίς σταματημό στο ξεκίνημα της σεζόν, μετρώντας 7 στα 7 στο ελληνικό πρωτάθλημα (τελευταίο το επιβλητικό 4-0 απέναντι στην ΑΕΚ) αλλά και 3 βαθμούς σε δύο αναμετρήσεις (απέναντι σε Μπάγερν και Άρσεναλ) για το Champions League.

Το εξαιρετικό σερί νικών (5 συνεχόμενες) μπορεί σίγουρα να επεκταθεί αν ο Ολυμπιακός πιάσει τα φετινά στάνταρ απόδοσης. Ο Stoiximan.gr προσφέρει σε ιδιαίτερα υψηλή τιμή τη νίκη των Ερυθρολεύκων, αποκλειστικά με 0% γκανιότα.

Ωστόσο, πέρα από το καλό ξεκίνημα έχουν και ακόμη έναν λόγο να νιώθουν αυτοπεποίθηση για την επίσκεψή τους στο Ζάγκρεμπ. Το στάδιο Μάξιμιρ έχει συνδεθεί με μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην Ευρωπαϊκή ιστορία του συλλόγου, την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League τη σεζόν 1998-99 με την κεφαλιά του Στέλιου Γιαννακόπουλου, στο παγωμένο τότε Ζάγκρεμπ.

Το τελικό 1-1 είχε στείλει την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς στα ιστορικά πλέον παιχνίδια με την Γιουβέντους, στην καλύτερη πορεία της ομάδας του «Λιμανιού» στη διοργάνωση μέχρι και σήμερα. 

Με αυτοπεποίθηση για τη νίκη

Μία νέα νίκη του Ολυμπιακού θα τον βάλει σε θέση ξεκάθαρου φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση και με αυτόν το στόχο ταξιδεύει στο Ζάγκρεμπ η ομάδα του Μάρκο Σίλβα.

Σε δηλώσεις του κατά την αναχώρηση ο Φελίπε Πάρντο εξέφρασε τη νοοτροπία που κυριαρχεί στην ομάδα για την επερχόμενη αναμέτρηση: «Γνωρίζουμε πως είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, είναι καλή ομάδα και γι’ αυτό το λόγο βρίσκεται στο Champions League.

Ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι εμείς όμως είμαστε προετοιμασμένοι, έχουμε δουλέψει πολύ μέσα στην εβδομάδα, έχουμε μελετήσει καλά τον αντίπαλό μας, πάμε λοιπόν για τους τρεις βαθμούς με πολύ προσπάθεια, με αυτοθυσία και με πολύ αγώνα μέσα στο γήπεδο», τόνισε ο εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκοι δημιούργησαν μόνοι τους με το μεγάλο διπλό στο Έμιρεϊτς προϋποθέσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση, τα δύο παιχνίδια με την Ντιναμό αποτελούν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για κεφαλαιοποίηση της μεγάλης νίκης. Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού άπαντες είναι έτοιμοι να κάνουν ό,τι χρειάζεται…

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version