Παρασκευή, 19 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Ντόντσιτς: Η αναφορά στον Σπανούλη, η άγνοια του Μπάρκλεϊ και η ελληνική διόρθωση στον Σακίλ (video)

Ντόντσιτς: Η αναφορά στον Σπανούλη, η άγνοια του Μπάρκλεϊ και η ελληνική διόρθωση στον Σακίλ (video)

Είναι ένας «τεράστιος» και ακομπλεξάριστος παίκτης. Ο Λούκα Ντόντσιτς διστάζει να μιλήσει για τους παίκτες που θαυμάζει και δεν ξεχνά να αναφερθεί στο μπασκετικό του είδωλο, τον Βασίλη Σπανούλη. Η άγνοια του Τσαρλς Μπάρκλεϊ για τον  αρχηγό του Ολυμπιακού και το «αντίο» του Σακίλ Ο’ Νιλ

Ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Inside The NBA» του ΤΝΤ και εξέφρασε για μια ακόμα φορά τον απεριόριστο σεβασμό που τρέφει για τον Βασίλη Σπανούλη, απαντώντας στις ερωτήσεις των Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Σακίλ Ο’Νιλ..

Ο σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς ρωτήθηκε από τον Σακίλ Ο’ Νίλ για τα μπασκετικά του πρότυπα και πέρα από τον τον Λεμπρον Τζέιμς και τους πρώην συμπαίκτες του στην Ρεάλ Μαδρίτης (Γιούλ και Φερνάντες) αναφέρθηκε στον Σπανούλη, τονίζοντας πως παίζει στον Ολυμπιακό.

Click4more: «Τιτανομαχία» Ντόντσιτς με Γιόκιτς – Οι Σπερς πέρασαν απ’το Λος Άντζελες (videos)

“Έχω πάρει αρκετά από πολλούς. Είναι λίγο από όλα. Προφανώς παρακολούθησα τον Λεμπρόν. Στην Ισπανία είχα σπουδαίους συμπαίκτες όπως ο Σέρχιο Γιουλ, ο Ρούντι Φερνάντεθ και ο Φελίπε Ρέγιες στην Ρεάλ. Παρακολούθησα πολύ και τον Σπανούλη, δεν ξέρω αν τον γνωρίζετε, παίζει στον Ολυμπιακό. Πήρα κομμάτια από κάθε παίκτη”.

Με τον Ντόντσιτς να ολοκληρώνει την απάντησή του, τον λόγο πήρε λίγο αργότερα ο Μπάρκλεϊ, για να ρωτήσει με τη δόση χιούμορ που τον διακρίνει: “Λούκα είπες Σπανούλης, είναι αυτός ο τύπος από το “Fast Times at Ridgemont High;”. Όπως είναι λογικό, εκείνη την στιγμή όλοι ξέσπασαν σε γέλια, με τον δημοσιογράφο που βρισκόταν στο πάνελ να του αναφέρει ότι “είπε Σπανούλη όχι Σπικόλι”.

Στο τέλος των δηλώσεων του Ντόντσιτς, ο Σακίλ είπε ένα «αντίο» με «σκοτωμένη» ελληνική προφορά, για να πάρει τη διόρθωση του Σλοβένου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις