Κυριακή, 30 Ιουν.
32oC Αθήνα

Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης: Εισβολή οπαδών στο γήπεδο με τη σέντρα του τελικού του Champions League

Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης: Εισβολή οπαδών στο γήπεδο με τη σέντρα του τελικού του Champions League

Με απρόοπτο ξεκίνησε ο τελικός του Champions League στο Γουέμπλεϊ μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Ρεάλ Μαδρίτης. Εισβολή οπαδών και μίνι διακοπή μετά τη σέντρα του αγώνα.

Ο τελικός του Champions League στο Γουέμπλεϊ μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Ρεάλ Μαδρίτης διακόπηκε μετά από 30 δευτερόλεπτα, καθώς οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο.

Τουλάχιστον τρεις οπαδοί μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο με την ασφάλεια του γηπέδου να πιάνεται στον ύπνο. Μετά από περίπου δύο λεπτά ο αγώνας ξεκίνησε και πάλι.

Οργανωτικά οι Άγγλοι τα έκαναν… θάλασσα, σε αντίθεση με τη χώρα μας, η οποία διοργάνωσε άψογα πριν λίγες ημέρες τον τελικό του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι οπαδοί που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο φορούζαν μπλούζες που έγραφαν “Mellstroy”. Πρόκειται για έναν Λευκορώσο YouTuber που έγινε δημοφιλείς το 2020, όταν σε stream χτυπούσε μια κοπέλα σε τραπέζι ενώ ήταν στη Μόσχα. Για τη συγκεκριμένη πράξη πέρασε από δίκη και καταδικάστηκε σε έξι μήνες κοινωνική εργασία και πρόστιμο 72 χιλιάδες ρούβλια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις