Παρασκευή, 16 Αυγ.
32oC Αθήνα

Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης: Τα δυο γκολ που έδωσαν στoυς Ισπανούς το τρόπαιο του Champions League

Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης: Τα δυο γκολ που έδωσαν στoυς Ισπανούς το τρόπαιο του Champions League

Ο Ντάνι Καρβαχάλ και ο Βινίσιους σκόραραν τα δυο γκολ που έδωσαν στην Ρεάλ Μαδρίτης τη νίκη με 2-0 απέναντι στην Ντόρτμουντ και παράλληλα το τρόπαιο του Champions League στην «βασίλισσα».

Στο 74΄ο Ντάνι Καρβαχάλ «άνοιξε» το σκορ, με τον Ισπανό δεξιό μπακ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τόνι Κρόος να πηδά ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κόμπελ.

Όπως είναι λογικό αυτή η εξέλιξη είχε ως αποτέλεσμα η Ρεάλ να κυριαρχήσει πλήρως στον αγωνιστικό χώρο, με τους «μερένχες» να κυριαρχούν πλήρως στον αγωνιστικό χώρο.

Κάπως έτσι η Ντόρτμουντ η οποία είχε περισσότερο άγχος μετά από αυτή την εξέλιξη δέχτηκε και δεύτερο τέρμα, αυτή την φορά από τον Βινίσιους.

Ο Μάτσεν έκανε λάθος πάσα, με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ να κλέβει τη μπάλα και με ψύχραιμο πλασέ να διπλασιάζει τα τέρματα της Ρεάλ, «κλειδώνοντας» επί της ουσίας τη νίκη και το τρόπαιο.

Με αυτό τον τρόπο η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στην κατάκτηση ενός ακόμα Champions League, το 15ο συνολικά της λαμπρής ιστορίας της.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις