Παρασκευή, 16 Αυγ.
32oC Αθήνα

Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης: Το δοκάρι και οι μεγάλες χαμένες ευκαιρίες των Γερμανών στο πρώτο ημίχρονο

Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης: Το δοκάρι και οι μεγάλες χαμένες ευκαιρίες των Γερμανών στο πρώτο ημίχρονο

Η Ντόρτμουντ ήταν καλύτερη από την Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο ημίχρονο του τελικού στο Champions League, με τους Γερμανούς να έχουν δοκάρι και ορισμένες «μεγάλες» ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Η Ντόρτμουντ πατούσε καλύτερα από την Ρεάλ Μαδρίτης στα πρώτα 45 λεπτά για τον τελικό του Champions League, με τους Βεστφαλούς να έχουν ένα δοκάρι και αρκετές χαμένες κλασικές ευκαιρίες προκειμένου να προηγηθούν στο σκορ.

Ο Αντεγέμι στο 21΄μετά από μια κάθετη μπαλιά βρέθηκε απέναντι στον Κουρτουά, ωστόσο ο Γερμανός αγχώθηκε και δεν κατάφερε αφότου πέρασε τον Βέλγο τερματοφύλακα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα των «μερένχες».

Κάτι ανάλογο έγινε και στο δυο λεπτά αργότερα, με τον Φίλκμπουρρκ Φίλκρουγκ να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας, των Μαδριλένων, μια φάση που έκανε τους Βεστφαλούς να πιάνουν τα κεφάλια τους για την τεράστια ευκαιρία που χάθηκε.

Στο 41΄ ήταν η σειρά του Σάμπιτσερ να μην καταφέρει να σκοράρει, όταν ο Αυστριακός επιχείρησε ένα δυνατό σουτ με το δεξί του πόδι, λίγα μέτρα μακριά από την μεγάλη περιοχή της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο το Κουρτουά βρισκόταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε τη μπάλα.

Με αυτό τον τρόπο και παρά τις «μεγάλες» ευκαιρίες που δημιούργησε η Ντόρτμουντ μπροστά από την εστία της Ρεάλ Μαδρίτης, το γκολ δεν ήρθε ποτέ, με το αποτέλεσμα στο πρώτο μέρος να είναι 0-0.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις