Site icon NewsIT
09:49 | 18.04.23

Ντρέιμοντ Γκριν: Προκλητική συμπεριφορά προς την εξέδρα των Κινγκς μετά το πάτημα στον Σαμπόνις – Τον έστειλε για ακτινογραφία

April 17, 2023; Sacramento, California, USA; Golden State Warriors forward Draymond Green (23) reacts to the crowd against the Sacramento Kings during the fourth quarter in game two of the first round of the 2023 NBA playoffs at Golden 1 Center. Mandatory Credit: Kyle Terada-USA TODAY Sports

Newsit Newsroom

Ο Ντρέιμοντ Γκριν πάτησε εσκεμμένα στο στήθος τον Ντομάντας Σαμπόνις και αποβλήθηκε με αντιαθλητικό δευτέρου βαθμού. Ακολούθησε “διάλογος” με την εξέδρα των γηπεδούχων. Εξετάσεις για τον Λιθουανό.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν κατάφερε να βάλει… φωτιά στο ματς των Γουόριορς στην έδρα των Κινγκς, με τους γηπεδούχους όμως να την σβήνουν, κάνοντας το 2-0 επί των πρωταθλητών ΝΒΑ, στη σειρά των δυο ομάδων για τον πρώτο γύρο των playoffs.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν πάτησε στο στήθος τον Ντομάντας Σαμπόνις, αποβλήθηκε από τους διαιτητές και έκανε το δικό του… σόου, φεύγοντας από το παρκέ. Ο Αμερικανός σέντερ προκάλεσε την εξέδρα να φωνάξει και να τον αποδοκιμάσει, πηγαίνοντας μάλιστα ακριβώς μπροστά από οπαδούς!

Όσον αφορά το… θύμα αυτού του “σκηνικού” -και όπως μεταφέρει ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι- ο Ντομάντας Σαμπόνις θα πήγαινε να κάνει ακτινογραφίες στα πλευρά και τους πνεύμονες.

 

 

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version