Site icon NewsIT

Ο 39χρονος Κριστιάνο Ρονάλντο έπιασε τελική ταχύτητα 32.7χλμ. σε αγώνα της Πορτογαλίας στο Euro 2024

25.06.2024 | 11:11
Ο 39χρονος Κριστιάνο Ρονάλντο έπιασε τελική ταχύτητα 32.7χλμ. σε αγώνα της Πορτογαλίας στο Euro 2024

Soccer Football - Euro 2024 - Group F - Turkey v Portugal - Dortmund BVB Stadion, Dortmund, Germany - June 22, 2024 Portugal's Cristiano Ronaldo before the match REUTERS/Leon Kuegeler

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι άνθρωπος, αλλά ρομπότ. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγήσει κανείς τις επιδόσεις του στο Euro 2024 σε ηλικία 39 ετών.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σταματάει να σπάει κάθε ρεκόρ. Είναι ο μόνος που έχει αγωνιστεί σε 6 Euro, παραμένοντας στο Top επίπεδο εδώ και 20 χρόνια. Είναι πρώτος σε γκολ-ασίστ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ έχει και τις περισσότερες συμμετοχές.

O βιονικός Πορτογάλος έχει καταφέρει να φτιάξει ένα τόσο καλογυμνασμένο σώμα που δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της UEFA, ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε στο φετινό Euro την ταχύτερη τελική του ταχύτητα με 32,7 χλμ./ώρα, αριθμός που είναι η υψηλότερη καταγεγραμμένη τελική του ταχύτητα στο τουρνουά από τότε που ξεκίνησαν να παρακολουθούν αυτό το στατιστικό το 2012.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει αγωνιστεί βασικός και στις δύο νίκες της ομάδας του κόντρα σε Τσεχία και στην Τουρκία, μετρώντας μία ασίστ στην αναμέτρηση με τους Τούρκους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version