Site icon NewsIT

Ο αγώνας Μάντσεστερ Σίτι-Αρσεναλ κρίνει το πρώτο φετινό τρόπαιο στην Αγγλία

06.08.2023 | 11:57
Ο αγώνας Μάντσεστερ Σίτι-Αρσεναλ κρίνει το πρώτο φετινό τρόπαιο στην Αγγλία

Soccer Football - Premier League - Arsenal v Manchester City - Emirates Stadium, London, Britain - February 15, 2023 Manchester City's Jack Grealish celebrates scoring their second goal Action Images via Reuters/Matthew Childs EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει την Άρσεναλ με φόντο το κύπελλο του Community Shield, τον πρώτο φετινό τίτλο της χρονιάς στο αγγλικό ποδόσφαιρο, με τις δυο κορυφαίες ομάδες της περασμένης σεζόν να αναμετρούνται ξανά.

Συγκεκριμένα η δευτεραθλήτρια της Premier League Άρσεναλ, υποδέχεται -ως τυπικά γηπεδούχος- την νταμπλούχο Μάντσεστερ Σίτι στο Γουέμπλεϊ, σε μια αναμέτρηση με ιστορικό χαρακτήρα, αφού το ιστορικό γήπεδο συμπληρώνει 100 χρόνια από την ημέρα που άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες του.

Οι Λονδρέζοι πανηγύρισαν για τελευταία φορά την κατάκτηση του τροπαίου το 2020, όταν νίκησαν τη Λίβερπουλ με 5-4 στα πέναλτι.

Από την πλευρά τους οι Σίτιζενς μετρούν έξι τίτλους στο θεσμό, με τελευταίο το 2019 απέναντι στην Λίβερπουλ στην διαδικασία των πέναλτι.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση που δεν υπάρξει νικητής στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού, ο αγώνας πάει κατευθείαν στα πέναλτι και γι αυτό άλλωστε κατά την διάρκεια του Community Shield έχουμε δει πολλά τρόπαια να κρίνονται από την συγκεκριμένη διαδικασία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version