Παρασκευή, 28 Ιουν.
30oC Αθήνα

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ζήτησε από την Κατερίνα Λιόλιου να τραγουδήσει το «Νοικιάστηκε» στα MAD VMA 2024

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ζήτησε από την Κατερίνα Λιόλιου να τραγουδήσει το «Νοικιάστηκε» στα MAD VMA 2024

Οι φίλοι του Ολυμπιακού “πικάρουν” αυτούς της ΑΕΚ, μετά την κατάκτηση του Conference League μέσα στην OPAP Arena, ποστάροντας το “Νοικιάστηκε” της Κατερίνας Λιόλιου. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θέλησε να δώσει συνέχεια στο συγκεκριμένο “τρολάρισμα”.

Ο Ολυμπιακός έζησε ιστορικές στιγμές μέσα στην OPAP Arena, με την κατάκτηση του Conference League και οι φίλοι των Πειραιωτών χρησιμοποιούν το τραγούδι της Κατερίνας Λιόνιου “Το δικό μας το σπίτι σε άλλους νοικιάστηκε” για να πειράξουν τους φίλους της ΑΕΚ. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θέλησε να δώσει συνέχεια στο συγκεκριμένο πείραγμα.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης κλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (19.06.2024) να βραβεύσει την Κατερίνα Λιόλιου Mad Video Music Awards για την επιτυχία της στο τραγούδι “Η γυναίκα της ζωής σου”.

Η Κατερίνα Λιόλιου ευχαρίστησε τον κόσμο και τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού για την βράβευσή της και αποκάλυψε ότι ο Έλληνας πορτιέρε των Πειραιωτών της ζήτησε να τραγουδήσει το “νοικιάστηκε”.

Το σχετικό στιγμιότυπο το πόσταρε ο ίδιος ο Πασχαλάκης στον λογαριασμό του στο Instagram, βάζοντας στην ανάρτησή του και το τρόπαιο του Conference League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις