Τρίτη, 3 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Ο Αλεκσάντερ Μπαλτσερόφσκι αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Εργκίν Αταμάν

Ο Αλεκσάντερ Μπαλτσερόφσκι αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, ο συγκινητικός  αποχαιρετισμός του Εργκίν Αταμάν

Ο Αλεκσάντερ Μπαλτσερόφσκι αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, με τον Πολωνό να συνεχίζει την καριέρα του στην Μάλαγα. Μάλιστα στην τελευταία του προπόνηση με το τριφύλλι, ο Εργκίν Αταμάν και οι συμπαίκτες του αποχαιρέτησαν σε κλίμα συγκίνησης τον 23χρονο.

Παρελθόν κι επίσημα αποτελεί από τον Παναθηναϊκό ο Αλεκσάντερ Μπαλτσερόφσκι. Ο Πολωνός σέντερ αποχώρησε από τους «πράσινους» με επόμενο σταθμό της καριέρας του το ισπανικό πρωτάθλημα και τη Μάλαγα, με την φανέλα της οποίας θα συμμετάσχει στο Basketball Champions League.

Η πράσινη ΚΑΕ αποχαιρέτησε τον παίκτη μέσα από τα social media, ο οποίος την περασμένη χρονιά στην EuroLeague είχε 2.8 πόντους, 1.3 ριμπάουντ ανά 7:36 σε 24 αγώνες. Πλέον ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας, Εργκίν Αταμάν, θα στηριχτεί τη νέα σεζόν στην τριάδα των σέντερ που αποτελούν οι Ματίας Λεσόρ, Ομέρ Γιούρτσεβεν και Κώστας Αντετοκούνμπο.

«Θα χρειαστώ ένα λεπτό για να κάνω μία ανακοίνωση. Σήμερα ήταν η τελευταία προπόνηση του Όλεκ με την ομάδα μας. Σε ευχαριστώ για την υποστήριξή σου στην ομάδα την περασμένη χρονιά. Δεν είχα την ευκαιρία να σου δώσω περισσότερο χρόνο συμμετοχής στη EuroLeague, αλλά ήσουν άξιο μέλος αυτής της πρωταθλήτριας ομάδας.

Όταν ήμουν στην Έφες, αποδέσμευσα τον Τζάναν Μούσα και στη συνέχεια εκείνος έγινε σταρ σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Μετά, αποχώρησε ο Φιλίπ Πετρούσεβ γιατί ήθελε να παίξει στο NBA.

Πλέον παίζει στον Ολυμπιακό και βγάζει καλά χρήματα. Οπότε, ελπίζω πως η απόφασή μου για εσένα θα είναι λανθασμένη και θα επιστρέψεις στην ομάδα τα επόμενα χρόνια με ένα πολύ μεγάλο, διπλάσιο ή τριπλάσιο συμβόλαιο» ήταν τα λόγια του Αταμάν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις