Πέμπτη, 29 Αυγ.
28oC Αθήνα

Ο Αλέξης Τσίπρας στο ΟΑΚΑ για το Παναθηναϊκός – Λανς

Ο Αλέξης Τσίπρας στο ΟΑΚΑ για το Παναθηναϊκός – Λανς
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν χάνει παιχνίδι του Παναθηναϊκού και έτσι δεν μπορούσε να μην βρεθεί στις κερκίδες του ΟΑΚΑ για τον αγώνα του τριφυλλιού με τη Λανς για τα πλέι οφ του Conference League.

Μπορεί το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ να είναι… βαρύ μετά τις τελευταίες αποφάσεις του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας έχει επιλέξει σε αυτόν τον κομματικό σπαραγμό να μην εμπλακεί. Και επέλεξε… Παναθηναϊκό!

Ο πρώην πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπορεί να απέχει από κάθε κομματική πραγματικότητα αλλά δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λανς, στη ρεβάνς για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League.

Μαυρισμένος από τον ήλιο και εμφανώς ξεκούραστος, ο Αλέξης Τσίπρας, φορώντας αποχρώσεις του πράσινου βρέθηκε από νωρίς στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για να δει από κοντά το κρίσιμο παιχνίδι της ομάδας του.

Από τη μέρα που αποφάσισε να αποχωρήσει από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, οι εμφανίσεις του Αλέξη Τσίπρα στο γήπεδο είναι περισσότερες, αφού πλέον ο ελεύθερος χρόνος του είναι περισσότερος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις