Site icon NewsIT

Ο αναπτήρας στον Κουλιμπαλί θα “κάψει” τον Ολυμπιακό;

19.01.2016 | 06:10
ΦΩΤΟ olympiacos.org

ΦΩΤΟ olympiacos.org

 Σε μπελάδες ενδέχεται να μπουν οι "ερυθρόλευκοι", μετά τον αναπτήρα που εκτοξεύθηκε και χτύπησε τον Κουλιμπαλί, στο ματς των Περιβολίων. Ποια η θέση της Πειραϊκής ΠΑΕ για το περιστατικό...

Στην αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής στα Χανιά, ένας αναπτήρας εκσφενδονίστηκε από την κερκίδα που βρίσκονταν οι οπαδοί του Ολυμπιακού και να πέτυχε τον ποδοσφαιριστή του Πλατανιά, τον Κουλιμπαλί.

Παρά το γεγονός ότι ο Σπάθας δεν διέκοψε το παιχνίδι ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με τιμωρία αν το περιστατικό έχει γραφτεί είτε στο φύλλο αγώνα, είτε στην έκθεση του παρατηρητή της Superleague.

Πλατανιάς – Ολυμπιακός: Οπαδός πέταξε αναπτήρα στον Κουλιμπαλί (VIDEO)

Βάσει του Πειθαρχικού Κώδικα οι Πειραιώτες απειλούνται με πρόστιμο 40.000 έως 70.000 ευρώ και τιμωρία της έδρας για 1-2 αγωνιστικές, αλλά επειδή θα είναι υπότροποι, η ποινή τους θα διπλασιαστεί.

Τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα είναι με την Ξάνθη στις 23 Ιανουαρίου και με τον ΠΑΟΚ στις 6 Φεβρουαρίου. Υπάρχει, βέβαια, και ο αγώνας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης στο Φάληρο, στις 27 ή 28 Ιανουαρίου.

Παναθηναϊκός: “Ο Ολυμπιακός είναι υπεράνω νόμων! Κουρελόχαρτο ο ΚΑΠ”

Θέση στο περιστατικό της ρίψης του αναπτήρας στον Κουλιμπαλί πήρε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Κώστας Καραπαπάς με ανάρτησή του στο Facebook υποστηρίζει ότι «κανένας αναπτήρας δεν πετυχαίνει παίκτη». Επίσης στην ίδια ανάρτηση αφήνει αιχμές κατά της διαιτησίας γιατί όπως αναφέρει: «ο διαιτητής άφησε τους ηθοποιούς του Παράσχου να πέφτουν στο χορτάρι και να ξαπλώνουν. 15 λεπτά παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version