Site icon NewsIT

Ο Άνχελ Γκόμες στη Λιλ χτύπησε στο κεφάλι στο ματς με τη Ρεμς και αποχώρησε 25 λεπτά μετά με φορείο

17.08.2024 | 21:16
Ο Άνχελ Γκόμες στη Λιλ χτύπησε στο κεφάλι στο ματς με τη Ρεμς και αποχώρησε 25 λεπτά μετά με φορείο

Ο Άνχελ Γκόμες της Λιλ δέχθηκε τη φροντίδα των γιατρών για 25 λεπτά, έπειτα από πολύ δυνατό χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι, στο ματς με τη Ρεμς.

Ένας ακόμη τραυματισμός στην πρεμιέρα ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, στην προκειμένη περίπτωση της Ligue 1, ήρθε να προκαλέσει «παγωμάρα» στον κόσμο!

Μετά το σοκαριστικό τραυματισμό του Ντανίλο στο ματς της Νότιγχαμ με τη Μπόρνμουθ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Premier League, σειρά πήρε το γαλλικό πρωτάθλημα και το τρίτο χρονικά ματς της πρεμιέρας, Ρεμς-Λιλ, το οποίο διακόπηκε στο 11ο λεπτό.

Ο Εϊντζελ Γκόμες υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι σε μονομαχία που είχε με τον Αμαντού Κονέ, με τον Άγγλο μέσο να πέφτει στον αγωνιστικό χώρο έχοντας χάσει τις αισθήσεις του.

Αμέσως μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι γιατροί για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον 23χρονο άσο της Λιλ. Η ενέργεια του νεαρού παίκτη της Ρεμς προκάλεσε την «έκρηξη» του προπονητή των «λιλουά», Μπρούνο Ζενεσιό, ο οποίος μπήκε έξαλλος στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί, ενώ στη συνέχεια, αφού ηρέμησε, προσπάθησε να κάνει το ίδιο και με τους παίκτες του.

Ο παίκτης αποχώρησε με φορείο μετά από περίπου 25 λεπτά, ώστε να διακομιστεί στο νοσοκομείο, έχοντας τις αισθήσεις του! Ο Γκόμες αντικαταστάθηκε στη συνέχεια, ωστόσο, προς το παρόν, δεν έχει δοθεί καμία πληροφορία για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του. Απ’ την άλλη, ο Αμαντού Κονέ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Tags: ,

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version