Σάββατο, 3 Αυγ.
34oC Αθήνα

Ο Άρης ανακοίνωσε τον Mονσού

Ο Άρης ανακοίνωσε τον Mονσού

Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Μονσού, ο οποίος υπέγραψε σε συμβόλαιο τεσσάρων ετών.

Ακόμα μία μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο Άρης, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Μονσού με μεταγραφή από τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής είναι 25χρονών και θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας του Άκη Μάντζιου.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την απόκτηση του Monchu με μεταγραφή από την Real Valladolid για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο Ramón Rodríguez Jiménez (Monchu), όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στην ισπανική πόλη Πάλμα της Μαγιόρκα στις 13 Σεπτεμβρίου 1999.

Ο Ισπανός μέσος ξεκινώντας την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της RCD Mallorca, εντάχθηκε από την ηλικία των 12 ετών στην περίφημη ποδοσφαιρική σχολή της Barcelona.

O Monchu πέρασε από όλα τα ηλικιακά επίπεδα της «La Masia», φτάνοντας το 2017 μέχρι τη Barcelona B (66 συμμετοχές, 13 γκολ, 7 ασίστ).

Το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Barcelona έγινε το 2020 στη φάση των «16» του Champions League με αντίπαλο τη Napoli.

Την επόμενη σεζόν ο Monchu αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού με τη φανέλα της Girona (43 συμμετοχές, 3 γκολ, 1 ασίστ) στη La Liga 2.

Το καλοκαίρι του 2021 ο Monchu άφησε τη Barcelona, μετά από δέκα χρόνια, με τη Granada να τον εντάσσει στο δυναμικό της. Μετά από 16 εμφανίσεις με τη φανέλα της Granada στη La Liga, o Monchu παραχωρήθηκε αρχικά με τη μορφή δανεισμού και έπειτα με μεταγραφή στην Real Valladolid.

Με τη φανέλα της o Monchu αγωνίστηκε 92 φορές (11 γκολ, 9 ασίστ) συμβάλλοντας τα μέγιστα, ώστε η ομάδα του να ανέλθει δύο φορές στη La Liga τα τελευταία δυόμισι χρόνια.

Σε ηλικία 24 ετών ο Monchu αφήνει για πρώτη φορά την Ισπανία και πλέον ανήκει στην οικογένεια του Άρη.

Bienvenido, Monchu!

«Θέλω να γράψω ιστορία με τον Άρη»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Ramón Rodríguez Jiménez (Monchu), δήλωσε στο arisfc.com.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον Άρη, ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ελλάδας.

Οι πληροφορίες που έχω πάρει για τη νέα μου ομάδα με κάνουν να πιστεύω ότι έκανα τη σωστή επιλογή και από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του Άρη και των οπαδών του.

Ο τρόπος που με προσέγγισε ο κ. Καρυπίδης ήταν πολύ πειστικός και δεν δυσκολεύτηκα να πω το ναι.

Ο κ. Καρυπίδης έχει μεγάλες φιλοδοξίες για το κλαμπ και αυτά που μου είπε με διευκόλυναν στο να πάρω την απόφαση να έρθω.

Γνωρίζω τον Κίκε Σαβέριο, με τον οποίο ήμασταν μαζί στην Μπαρτσελόνα, αλλά και τους Μάνου Γκαρθία και Σίστο, καθώς παίξαμε αντίπαλοι στην Ισπανία.

Γενικώς υπάρχουν πολλοί συμπατριώτες μου στον Άρηκι αυτό θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ γρήγορα.

Οι φίλοι του Άρη να είναι σίγουροι ότι θα δουν στο γήπεδο έναν παίκτη, που θα δίνει και την ψυχή του για τη φανέλα. Θα δώσω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας τη νέα σεζόν και θέλω να γράψω ιστορία με τον Άρη.

Περιμένω τον κόσμο στο γήπεδο και τα υπόλοιπα θα τα πούμε εκεί».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις