Site icon NewsIT

Ο Άρης διακόπτει τον δανεισμό του Λευτέρη Μαντζούκα από τον Παναθηναϊκό

14.10.2024 | 20:41
Ο Άρης διακόπτει τον δανεισμό του Λευτέρη Μαντζούκα από τον Παναθηναϊκό

BASKET LEAGUE 2024-2025 / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Η παρουσία του Λευτέρη Μαντζούκα στον μπασκετικό Άρη φαίνεται πως ολοκληρώνεται, με τους Θεσσαλονικείς να τελειώνουν το δανεισμό του παίκτη από τον Παναθηναϊκό.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας εντάχθηκε στην ΚΑΕ Άρης το περασμένο καλοκαίρι ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό, όμως μετά και το χθεσινό (13.10.2024) επεισόδιο του παίκτη με τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Καστρίτη, οι δύο πλευρές οδεύουν προς διαζύγιο.

Το περιστατικό αυτό έγινε κατά τη διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης των «κίτρινων» με τον Ολυμπιακό, όταν ο 42χρονος τεχνικός έδιωξε τον νεαρό φόργουορντ από τον πάγκο και τον έστειλε στα αποδυτήρια.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε στάδιο συζητήσεων για τη λύση του συμβολαίου και μάλιστα η ΚΑΕ Άρης επιβεβαιώνει τη διακοπή του δανεισμού.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας αναμένεται να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, δεδομένου ότι δεν υπολογίζεται για τη φετινή σεζόν από τους “πράσινους”, ενώ μένει να δούμε αν ο Άρης θα κινηθεί για την απόκτηση αντικαταστάτη του.

Παράλληλα, προς την έξοδο από τους Θεσσαλονικείς οδεύει και ο Αμερικανός γκαρντ, Ράλι Άλκινς, ο οποίος δεν είναι ικανοποιημένος με τον έως τώρα χρόνο συμμετοχής του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version