Site icon NewsIT

Ο Άρης ενδιαφέρεται για τον πρώην αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Φιλ Τζόουνς

12.07.2023 | 18:11
Ο Άρης ενδιαφέρεται για τον πρώην αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Φιλ Τζόουνς

epa09664957 Manchester United's Phil Jones reacts during the English Premier League match between Manchester United and Wolverhampton Wanderers in Manchester, Britain, 03 January 2022. EPA/PETER POWELL EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications

Ο Άρης θέλει να αποκτήσει ένα κεντρικό αμυντικό ενόψει της νέας σεζόν, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Φιλ Τζόουνς, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Ο έμπειρος Άγγλος αμυντικός αποχώρησε πρόσφατα από την Γιουνάιτεντ, της οποία αποτελούσε ποδοσφαιριστή της ομάδας από το 2012, πραγματοποιώντας με τους «κόκκινους διάβολους» 229 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Όπως είναι λογικό για τον Φιλ Τζόουνς πέρα του Άρη ενδιαφέρονται και άλλοι σύλλογοι, κάτι που σημαίνει πως οι «κίτρινοι» θα έχουν αρκετό ανταγωνισμό για να τον αποκτήσουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζόουνς αποτέλεσε και αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον ίδιο να πανηγυρίζει συνολικά το διάστημα που παρέμεινε στον σύλλογο μια Premier League, ένα Europa League, ένα FA CUP, καθώς και ένα League Cup.

Με λίγα λόγια πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή με αξιοσημείωτη καριέρα και μεγάλη εμπειρία από το κορυφαίο επίπεδο.

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version