Αθλητικά

Ο Άρης έστειλε μήνυμα στους οπαδούς μετά την απόφαση του Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε ότι δεν θα δώσει ξανά εισιτήρια σε οπαδούς φιλοξενούμενης ομάδας, σταματώντας και την ηλεκτρονική διάθεση, μετά τα πρόστιμα που δέχθηκε για τα παιχνίδια με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Η “ελαφρά ταξιαρχία” υποδέχεται όμως αύριο (15/01, 19:30, LIVE από το Newsit.gr) τον Άρη και έτσι οι “κίτρινοι” αναγκάστηκαν να εκδώσουν δική τους ανακοίνωση, στέλνοντας σχετικό μήνυμα στους οπαδούς τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

Μετά την απόφαση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης να μην διαθέσει εισιτήρια σε φιλάθλους φιλοξενούμενης ομάδας, καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας να μην δώσουν το «παρών» αύριο στο γήπεδο της Ριζούπολης («Γ. Καμάρας»).

Από τη στιγμή που δεν διατίθενται εισιτήρια, συνιστούμε να μην προσέλθουν στο γήπεδο. Προστατεύουμε την ομάδα μας. Ο ΑΡΗΣ είναι πάνω απ’ όλα!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
ΑΕΛ: Ξέσπασμα χαράς και «ντου» οπαδών για την επιστροφή στη Super League – Άλογο, πούλμαν και απονομή τροπαίου
Η μεγάλη στιγμή για την ΑΕΛ έφτασε, με τους “βυσσινί” να πανηγυρίζουν την επιστροφή στα “σαλόνια” του ελληνικού ποδοσφαίρου, έπειτα από τέσσερα χρόνια απουσίας
ΑΕΛ: Ξέσπασμα χαράς και «ντου» οπαδών για την επιστροφή στη Super League – Άλογο, πούλμαν και απονομή τροπαίου