Site icon NewsIT

Ο Άρης συμφώνησε με τον Κουάισον, υπογράφει συμβόλαιο 2 ετών ο Σουηδός

17.09.2024 | 00:14
Ο Άρης συμφώνησε με τον Κουάισον, υπογράφει συμβόλαιο 2 ετών ο Σουηδός

Soccer Football - World Cup - UEFA Qualifiers - Group B - Sweden v Greece - Friends Arena, Stockholm, Sweden - October 12, 2021 Sweden's Robin Quaison in action with Greece's Kostas Mavropanos Jessica Gow/TT News Agency via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. SWEDEN OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN SWEDEN.

Παίκτης του Άρη πρέπει να θεωρείται ο Ρόμπιν Κουάισον, με τον Σουηδό επιθετικό να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή προχωρά ο Άρης, καθώς ο Ρόμπιν Κουάισον τα έχει βρει σε όλα με τους «κίτρινους» οι οποίοι θα φέρουν στην Ελλάδα τον έμπειρο επιθετικό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αλ Ετιφάκ.

Ο Κουάισον θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον Άρη και θα έρθει να ενισχύσει την επιθετική γραμμή του συλλόγου, διεκδικώντας τη θέση του βασικού από τον Λορέν Μορόν.

Ο Κουάισον έχει πετύχει 14 γκολ σε 52 συμμετοχές με την εθνική Σουηδίας, ενώ έχει φορέσει τις φανέλες των ΑΪΚ Στοκχόλμης, Παλέρμο και Μάιντς και Αλ Ετιφάκ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version