Αθλητικά

Ο Άρης θέλει πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ για τον Ρόουζ

Ο Άρης πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στη Superleague και πολλοί ποδοσφαιριστές του πρωταγωνιστούν ήδη σε μετεγγραφικά σενάρια, με τον Λίντσεϊ Ρόουζ να είναι ένας από αυτούς.

Ο Ρόουζ ήταν από τους κορυφαίους στην άμυνα της ομάδας του και ο Άρης υπολογίζει κανονικά σε αυτόν και την επόμενη περίοδο, καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τους “κίτρινους” και την επόμενη σεζόν.

Με το όνομά του να “παίζει” όμως δυνατά στο μετεγγραφικό “παζάρι”, ο Άρης φέρεται να έχει θέσει… πλαφόν ενός εκατομμυρίου ευρώ για να συζητήσει το ενδεχόμενο της πώλησής του σε κάποια άλλη ομάδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα