Σάββατο, 17 Αυγ.
35oC Αθήνα

Ο Άρνε Σλοτ έσπασε την «κατάρα» της πρώτης αγωνιστικής για νέο προπονητή στη Λίβερπουλ που κρατούσε 26 χρόνια

Ο Άρνε Σλοτ έσπασε την «κατάρα» της πρώτης αγωνιστικής για νέο προπονητή στη Λίβερπουλ που κρατούσε 26 χρόνια
Reuters

Ο νέος προπονητής της Λίβερπουλ, Άρνε Σλοτ, έγινε ο πρώτος τεχνικός της ομάδας που -στο ντεμπούτο του- ξεκινά με νίκη στην Premier League από το 1998!

Με νίκη άρχισε η “εποχή” Άρνε Σλοτ στην τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ. Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολλανδού στον πάγκο τους, οι “κόκκινοι” επιβλήθηκαν 2-0 της νεοφώτιστης Ίπσουιτς στο “Πόρτμαν Ρόουντ”, στο πρώτο σημερινό (17.08.2024) παιχνίδι για την πρώτη αγωνιστική της Premier League, και μπήκαν με το… δεξί στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Ο Άρνε Σλοτ κατάφερε έτσι να… σπάσει μια κατάρα που αφορά τους προπονητές της Λίβερπουλ και κρατούσε 26 ολόκληρα χρόνια!

Ο Ολλανδός έγινε ο πρώτος τεχνικός της Λίβερπουλ που πανηγυρίζει νίκη στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα με τους “κόκκινους” μετά από το μακρινό 1998!

Τότε, το δίδυμο των Ζεράρ Ουγιέ και Ρόι Έβανς που βρισκόταν στον πάγκο της Λίβερπουλ είχε πανηγυρίσει νικηφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, κάτι που δεν κατάφεραν έκτοτε Ράφα Μπενίτεθ, Ρόι Χόντγκσον, Κένι Νταλγκλίς, Μπρένταν Ρότζερς και Γιούργκεν Κλοπ!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις