Αθλητικά

Ο Άσλεϊ Κόουλ αγόρασε σκύλο φύλακα αξίας 23.000 ευρώ

O Άσλεϊ Κόουλ είχε ζήσει στιγμές τρόμου τον Ιανουάριο του 2022, όταν ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του και απείλησαν τον ίδιο και την οικογένειά του, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τελικά σωματική βία.

Ο παλαίμαχος Άγγλος ποδοσφαιριστής βρέθηκε όμως υπό την απειλή μαχαιριού, με τους δράστες να του λένε ότι θα του κόψουν στα δάχτυλα του χεριού του, αν δεν τους δώσει ό,τι αξίας είχε στην οικία του.

Το γεγονός φέρεται ότι έχει επηρεάσει ψυχολογικά, όπως είναι λογικό, τον Άσλεϊ Κόουλ, με αποτέλεσμα να πάρει και σχετικά μέτρα για την ασφάλειά του. Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ, της Μάντσεστερ Σίτι και της Ρόμα, αγόρασε ένα εκπαιδευμένο σκύλο, Γερμανικό Ποιμενικό, έναντι του ποσού των 20.000 λιρών (ή περίπου 23.000 ευρώ) για την περαιτέρω προστασία του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντέμιαν Λίλαρντ κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντιάνα Πέισερς
«Σίγουρος» θεωρείται πλέον για το τρίτο παιχνίδι, αλλά στους Μπακς ελπίζουν ότι θα έχουν διαθέσιμο τον Λίλαρντ από το δεύτερο ματς των πλέι οφ του NBA
Ο Ντέιμεν Λίλαρντ