Site icon NewsIT

Ο Ασλεϊ Κόουλ ανέλαβε βοηθός του Λι Κάρσλεϊ στην εθνική Αγγλίας

13.09.2024 | 14:56
Ο Ασλεϊ Κόουλ ανέλαβε βοηθός του Λι Κάρσλεϊ στην εθνική Αγγλίας

Soccer Football - Nations League - League B - Group 2 - England v Finland - Wembley Stadium, London, Britain - September 10, 2024 England interim manager Lee Carsley and assistant manager Ashley Cole during the warm up before the match Action Images via Reuters/Peter Cziborra

Η εθνική Αγγλίας, αντίπαλος της Ελλάδας στο Nations League, παραμένει με ομοσπονδιακό τεχνικό τον Λι Κάρσλεϊ, ο οποίος θα έχει πλέον στο πλευρό του και τον Άσλεϊ Κόουλ.

Μετά την αποχώρηση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, η εθνική Αγγλίας έχει διατηρήσει ως υπηρεσιακό προπονητή τον Λι Κάρσλεϊ και τα αποτελέσματα της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια θα κρίνουν το μέλλον του, αλλά ήδη προσελήφθη ως βοηθός του, ο Άσλεϊ Κόουλ.

Ο άλλοτε παίκτης της Άρσεναλ, ακολουθεί καριέρα προπονητή και πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Μπέρμιγχαμ, με αποτέλεσμα να συμφωνήσει με την αγγλική ομοσπονδία για να ενταχθεί στο προπονητικό τιμ των “τριών λιονταριών”. Έκανε μάλιστα ανεπίσημο ντεμπούτο στο Αγγλία – Φινλανδία και θα βρεθεί κανονικά στον πάγκο, στο ματς με την Ελλάδα στο Nations League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version