Site icon NewsIT

Ο Αθανασιάδης… χόρεψε στη βροχή! Ο ΠΑΟΚ “έπνιξε” τον Παναιτωλικό

12.03.2016 | 21:27
ΦΩΤΟ facebook.com/PAOK

ΦΩΤΟ facebook.com/PAOK

Έπρεπε να ρίξει... καρέκλες και να φύγει ο Τούντορ από τον πάγκο του ΠΑΟΚ για να επιστρέψουν στις εκτός έδρας νίκες οι Θεσσαλονικείς. Ο “δικέφαλος του Βορρά” παρουσιάστηκε σοβαρότατος στη... λίμνη του Αγρινίου, νίκησε 3-0 τον Παναιτωλικό και επέστρεψε στα “διπλά” μετά τις 30 Νοεμβρίου 2015! Ο Βίτορ “σέρβιρε” και τα δυο γκολ του Αθανασιάδη!

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση επιβλήθηκε με 3-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, για την 26η αγωνιστική της Super League. Το ντεμπούτο του Βλάνταν Ιβιτς συνδυάστηκε με εντυπωσιακό ποδόσφαιρο κι ο “δικέφαλος του βορρά” ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος. Αθανασιάδης (22’, 39’) και Κοροβέσης (70’) οι σκόρερ του ΠΑΟΚ. Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου θύμιζε σε πολλά σημεία… λίμνη, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης.

Το πρώτο ημίχρονο -ειδικά τα πρώτα 20 λεπτά του- ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο στο ντεμπούτο του Βλάνταν Ίβιτς, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και γρήγορη ανάπτυξη από τις πτέρυγες.

Έχοντας τον πλήρη έλεγχο -ο Παναιτωλικός δεν μπόρεσε να κρατήσει μπάλα- ο “δικέφαλος του Βορρά” έφτασε μια.. ανάσα από το γκολ σε τέσσερις περιπτώσεις, με την πρώτη μάλιστα να χάνεται μόλις στο 2′. Ο Κυριακίδης όμως κατάφερε να κρατήσει το “μηδέν” μέχρι το 22′. Ο Βίτορ συνδυάστηκε πολύ καλά με τον Αθανασιάδη, ο τελευταίος πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και αμέσως την έσπρωξε στα δίχτυα για το 0-1.

Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια, οι Αγρινιώτες ανέβασαν την απόδοση τους, αλλά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και σε δεύτερο γκολ με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Στο 39′ η βαθιά μπαλιά του Βίτορ βρήκε τον Αθανασιάδη -έφυγε στην πλάτη της άμυνας από κανονική θέση- που στόπαρε και με δυνατό σουτ νίκησε τον Κυριακίδη για το 0-2. Το 45λεπτο ολοκληρώθηκε με απίστευτη κακοκαιρία, αφού είδαμε πολύ δυνατή βροχόπτωση -από το πρωί έβρεχε στο Αγρίνιο- εώς και χαλάζι.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα στο δεύτερο μέρος να δούμε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, με την μπάλα σε άλλα σημεία να γλιστράει και σε άλλα να “κολλάει”. Σε μια από τις περιπτώσεις που.. κόλλησε (47′) ο Αθανασιάδης επωφελήθηκε, βγήκε απέναντι στον Κυριακίδη, αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει εύστοχα. Το βαρύ

Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν βοήθησε καμία από τις δύο ομάδες να παίξει ποδόσφαιρο, αφού είδαμε μονομαχίες στο νερό και… πατινάζ, παρά ποδόσφαιρο. Ο Παναιτωλικός πίεσε για να δώσει νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, είχε δοκάρι στο 68′ στο κοντινό σουτ του Μουνιόζ, αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό δέχθηκε το 0-3 από την κεφαλιά του Κοροβέση. Το τελικό σφύριγμα ολοκλήρωσε αυτή την.. λιμνομαχία και έδωσε τη δίκαιη νίκη στον ΠΑΟΚ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version