Σάββατο, 17 Αυγ.
34oC Αθήνα

Ο Ατρόμητος ανανέωσε το συμβόλαιο του Κρις Κόλμαν

Ο Ατρόμητος ανανέωσε το συμβόλαιο του Κρις Κόλμαν
ΦΩΤΟ intime

Ο Ατρόμητος σκοπεύει να διατηρήσει τον Κρις Κόλμαν στη θέση του προπονητή και οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν συμφωνήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Κόλμαν βρίσκεται στον πάγκο του Ατρομήτου εδώ και 1,5 χρόνο, με την ομάδα του Περιστερίου να είναι ικανοποιημένη με την παρουσία του Ουαλού τεχνικού, παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στα πλέι οφ της Superleague 1.

Οι δύο πλευρές ήθελαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους και έτσι συμφώνησαν για νέο συμβόλαιο, που θα “δέσει” τον Κόλμαν στο Περιστέρι. Η εν λόγω συμφωνία ανακοινώθηκε μάλιστα ακολούθως από την ΠΑΕ Ατρόμητος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της, Κρις Κόλμαν, για ακόμα μία χρονιά και με αυτόν τον τρόπο θα καθοδηγήσει την ομάδα μας για τη νέα σεζόν.

Ο Ουαλός προπονητής ανέλαβε το «Αστέρι» τον Ιανουάριο του 2022 σε μία πάρα πολύ δύσκολη περίοδο, ωστόσο κατάφερε μέσω της δουλειάς και της προσωπικότητάς του να το επαναφέρει σε τροχιά που ανταποκρίνεται πλήρως στην ιστορία της ομάδας, με αρχές και αξίες που εναρμονίζονται απόλυτα με τον Ατρόμητο.

Με αυτήν την εξέλιξη, ο Κρις Κόλμαν θα είναι ο άνθρωπος που από τον πάγκο θα καθοδηγήσει τον Ατρόμητο στη χρονιά που γιορτάζονται τα 100ά γενέθλια του συλλόγου, γεγονός που και για εκείνον αποτελεί ιδιαίτερη τιμή.

Ο τεχνικός της ομάδας μας έχει συμπληρώσει στον 1,5 χρόνο παρουσίας του στο Περιστέρι 57 αναμετρήσεις και με την ανανέωση του συμβολαίου του βάζει πλώρη για να γίνει ένας από τους μακροβιότερους στην ιστορία της ομάδας μας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις