Τετάρτη, 4 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Ο Αζεντίν Ουνάχι έφτασε στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό: «Ήθελα να έρθω σε μια ομάδα που με εμπιστεύεται»

Ο Αζεντίν Ουνάχι έφτασε στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό: «Ήθελα να έρθω σε μια ομάδα που με εμπιστεύεται»
ΑΠΕ

Ο Αζεντίν Ουνάχι προσγειώθηκε στο “Ελ. Βενιζέλος”, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης (03.09.2024) έτσι ώστε να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό και να φορέσει τη φανέλα με το “τριφύλλι”. Οι πρώτες του δηλώσεις.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει μια σημαντική μετεγγραφική κίνηση για την ενίσχυσή του στη μεσαία γραμμής, φτάνοντας σε συμφωνία με την Μαρσέιγ για τον δανεισμό του Αζεντίν Ουναχί μέχρι το φινάλε της φετινής σεζόν.

Ο Μαροκινός διεθνής μέσος έφτασε στην Αθήνα αργά το βράδυ της τρίτης και την Τετάρτη (04.09.2024) θα περάσει ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να ολοκληρωθεί και το τυπικό κομμάτι της συμφωνίας του και να ανακοινωθεί από το “τριφύλλι”.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ουνάχι αναμένεται να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τη Μαρσέιγ αντί 500.000 ευρώ και οψιόν μη υποχρεωτικής αγοράς στα 11,5 εκατ. ευρώ.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο, για την άφιξή του, ο Αζεντίν Ουνάχι έκανε μια μικρή αναφορά στο… story της μετεγγραφής του στον Παναθηναϊκό, ενώ μίλησε και για τον κόσμο της ομάδας.

Παίξαμε με τον Παναθηναϊκό, το θυμάμαι. Ήταν στα προκριματικά του Champions League. Θυμάμαι στο “Βελοντρόμ” πόσο ζεστοί ήταν οι φίλαθλοι της Μαρσέιγ. Ξέρω και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και θα χαρώ να τους ξαναδώ. Δημιουργούν μια από τις καλύτερες ατμόσφαιρες στην Αθήνα. Έχω δει αρκετούς αγώνες κι έχω δει πώς οι φίλαθλοι πλαισιώνουν την ομάδα. Είναι ευκαιρία να βρεθώ μαζί τους και να ξαναζήσουμε αυτή την ατμόσφαιρα” ανέφερε αρχικά..

Για το στόρι της μετεγγραφής του και το αν έχει μιλήσει με τον Ντιέγκο Αλόνσο: Όπως είπα και πριν, ήταν μια πολύ δύσκολη επιλογή αυτή που έκανα. Μια μέρα πριν μίλησα με τον προπονητή. Είχα ένα πολύ καλό συναίσθημα και με τον τεχνικό διευθυντή και με τον πρόεδρο. Βρέθηκα σε μια δύσκολη κατάσταση και ήθελα να πάω σε μια ομάδα που θα με εμπιστεύεται. Αυτό είναι το πρότζεκτ που ήθελα να συμμετάσχω. Έχω αυτοπεποίθηση, ξέρω ότι μπορώ να τα καταφέρω, μπορώ να δείξω ακριβώς όσα θα ήθελα. Δεν διάλεξα και δεν πήρα μια εύκολη λύση, αλλά αυτό που ήθελα να κάνω ήταν να έρθω σε μια ομάδα που θα μου δείξει εμπιστοσύνη και θα με πιστεύει”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις