Site icon NewsIT

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε δωρεά 600 καθίσματα του ΟΑΚΑ στον Αετό Ανωγείων της Κρήτης

21.08.2024 | 21:12
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε δωρεά 600 καθίσματα του ΟΑΚΑ στον Αετό Ανωγείων της Κρήτης

BASKET LEAGUE 2023-2024 / 5oς ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός προχωρά σε ανακαίνιση του ΟΑΚΑ και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να κάνει δωρεά ένα μέρος των καθισμάτων στον Αετό Ανωγείων, για το γήπεδο της ομάδας στην Κρήτη.

Ο Αετός Ανωγείων έκανε γνωστό το γεγονός, κάνοντας λόγο για δωρεά 600 καθισμάτων και ευχαριστώντας τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την προσφορά του στο κρητικό σωματείο.

Η ανακοίνωση του Αετού Ανωγείων

«Το Δ.Σ. του Αετός Ανωγείων νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και προσωπικά τον ιδιοκτήτη της κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την μεγάλη προσφορά του στο σωματείο μας, ο οποίος μας έκανε δωρεά 600 καθίσματα από το ΟΑΚΑ τα οποία θα τοποθετηθούν στο γήπεδο μας στα Ανώγεια το οποίο είναι υπό ανακαίνιση.

Φυσικά πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η στενή γνωριμία του Μιχάλη Μανουρά (ιδιοκτήτη του ψητοπωλείου «Ότι θες…» με τον κ. Γιαννακόπουλο για την παρουσία των τροπαίων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στα Ανώγεια στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 17-18 Αυγούστου (για την επέτειο των 80 χρόνων από το ολοκαύτωμα), τον οποίο επίσης ευχαριστούμε.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον Δήμαρχο Ανωγείων Σωκράτη Κεφαλογιάννη για την συνεχόμενη στήριξη στην ομάδα μας, ο οποίος βοηθάει διαρκώς στο γηπεδικό κομμάτι και έπαιξε και αυτός σημαντικό ρόλο στο να επιτευχθεί η δωρεά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version