Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ο Διούδης σταμάτησε τον Παναθηναϊκό! Νέα “πράσινη γκέλα”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του στη Λεωφόρο, αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πανιωνίου. Οι “κυανέρυθροι” πήραν το βαθμό της ισοπαλίας (0-0), καθώς ευτύχησαν να έχουν σε εξαιρετική μέρα τον τερματοφύλακα τους, Διούδη, ο οποίος σταμάτησε όλες τις “πράσινες” επιθέσεις. 

 Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο Αντρέα Στραματσόνι είδε τους παίκτες του να βγάζουν ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο, να δημιουργούν πολλές φάσεις για γκολ, αλλά ο Διούδης αναδείχθηκε νικητής σε όλες τις μονομαχίες με τους παίκτες του Παναθηναϊκού, χαρίζοντας τον βαθμό στους Νεοσμυρνιώτες.

Ο αγώνας:

Ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός στο πρώτο μέρος, σφυροκοπώντας ανελέητα την εστία του Πανιωνίου, δίχως αποτέλεσμα. Και αυτό γιατί ο Διούδης βρέθηκε σε εκπληκτική μέρα, σταματώντας ουκ ολίγες φορές τους παίκτες του Αντρέα Στραματσόνι.

Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου απέκρουσε εντυπωσιακά ένα πολύ καλό φάουλ του Πράνιτς, ενώ σταμάτησε δύο εξαιρετικά σουτ του Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση στην Ελλάδα. Ο Διούδης είπε “όχι” και στον Κλωναρίδη, ο οποίος νικήθηκε από κοντά από τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Οι “πράσινοι” έπαιξαν μονότερμα τον Πανιώνιο στο πρώτο μέρος, με τους “κυανέρυθρους” να αδυνατούν να βγουν από τα καρέ τους και τον Στιλ να έχει ρόλο θεατή στην αναμέτρηση.

Το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος. Το “τριφύλλι” συνέχισε να πιέζει, με τον Κλωναρίδη να χάνει τρομερή ευκαιρία στο 58′, αστοχώντας από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση. Ένα λεπτό αργότερα, ο Διούδης πραγματοποίησε ακόμα μία σπουδαία απόκρουση, σταματώντας αυτή τη φορά τον Αμπέιντ.

Ο Πανιώνιος, κόντρα στη ροή του αγώνα, προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ, αλλά ο Στιλ αντέδρασε σωστά στο δυνατό σουτ του Μασούρα στο 77′, ενώ ο Παναθηναϊκός έχασε ακόμα μία ευκαιρία στο 84′, με τον Διούδη να λέει και πάλι “όχι” σε κοντινή κεφαλιά του Κουτρουμπή, βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στον κερδισμένο βαθμό του Πανιωνίου στη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μέστο, Πράνιτς, Τελάντερ, Κουτρουμπής, Εσιέν, Ζέκα, Αμπέντ (76’ Πέτριτς), Κλωναρίδης (62’ Καλτσάς), Μπουμάλ, Μπεργκ

Πανιώνιος: Διούδης, Τασουλής (81’ Βιγιάλμπα), Χατζηισαΐας, Κόρμπος, Καραμάνος, Ανσαριφάρντ (66’ Καθάριος), Μπακασέτας, Μασούρας, Σιώπης, Βλάχος, Ρισβάνης

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε