Site icon NewsIT

Ο Εκόνγκ αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ: «Η Τούμπα είναι κάτι ιδιαίτερο»

23.08.2024 | 14:25
Ο Εκόνγκ αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ: «Η Τούμπα είναι κάτι ιδιαίτερο»

CHAMPIONS LEAGUE 2024-2025 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΜΠΟΡΑΤΣ ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Παρελθόν θεωρείται πια για τον ΠΑΟΚ, ο Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ, αφού μετά από μία σεζόν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ετοιμάζεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Καλούντ της Σαουδικής Αραβίας.

Ο ίδιος ο Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ αποχαιρέτησε μάλιστα την ομάδα και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, με μία ανάρτηση στα social media, όπου αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα που κατέκτησε με τους Θεσσαλονικείς την περασμένη σεζόν.

Η ανάρτηση του Ενκόνγκ

«Μετά από μία εκπληκτική σεζόν στην Θεσσαλονίκη, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την ευκαιρία να μοιραστώ αυτές τις στιγμές μαζί σας. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τους ανθρώπους του club, το ιατρικό επιτελείο, τον στρατηγό Λουτσέσκου και ιδιαίτερα τους συμπαίκτες μου που έγιναν οικογένεια, για την πίστη και τη σκληρή δουλειά που οδήγησαν σε ένα αξέχαστο πρωτάθλημα και ιδιαίτερες ευρωπαϊκές βραδιές.

Ευχαριστώ τους φιλάθλους για την υποστήριξη στις δύσκολες στιγμές. Η Τούμπα είναι κάτι το ιδιαίτερο και πλέον καταλαβαίνω τι σημαίνει το… ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ. Εύχομαι σε όλους άλλη μια επιτυχημένη σεζόν και θα συνεχίσω να ακολουθώ τον ΠΑΟΚ.

Ό,τι καλύτερο!».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version