Site icon NewsIT

Ο έξαλλος πανηγυρισμός του Μέσι για την πρόκριση της Αργεντινής (ΦΩΤΟ, VIDEO)

10.07.2014 | 07:45
Ο έξαλλος πανηγυρισμός του Μέσι για την πρόκριση της Αργεντινής (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Στις πλάτες του ένα ολόκληρο έθνος. Δεν ήταν η πρώτη φορά, αλλά οι προηγούμενες ήταν αποτυχημένες. Αυτή τη φορά, η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι έφτασε στον τελικό του Μουντιάλ και μάλιστα μέσα στο σπίτι της άσπονης φίλης Βραζιλίας. Και ο Αργεντινός σούπερ σταρ ξέσπασε τη στιγμή της πρόκρισης στον μεγάλο τελικό!

Η πίεση είχε λυγίσει τον “Λίο”, φάνηκε από τα πρώτα λεπτά του ημιτελικού με την Ολλανδία. Καλά κλεισμένος, οι πάσες δεν έβγαιναν. Και ήθελε πολύ την πρόκριση. Είπαμε, ένα έθνος στις πλάτες του κι επίσης χθες ήταν μια σημαντική μέρα για εκείνον: έφτασε τις 92 συμμετοχές με τη φανέλα της αλμπισελέστε, ξεπέρασε τον Ντιέγκο Μαραντόνα και έπρεπε να αποδείξει πως η σύγκριση δεν είναι άδικη.

Το ματς έφτασε τα πέναλτι. Κι εκεί τα πόδια είναι “μολύβι”. Όχι του Μέσι. Εκείνος ευστόχησε στο πέναλτι. Ήταν ο πρώτος που εκτέλεσε, έδωσε κουράγιο και στους υπόλοιπους. Ο Ρομέρο είχε κάνει όλη τη… δουλειά αποκρούοντας δυο ολλανδικά πέναλτι. Ο Μάξι Ροντρίγκες ευστόχησε στο τελευταίο και τότε άρχισαν οι πανηγυρισμοί των Αργεντινών.

Ο Μέσι είχε έναν λόγο περισσότερο από τους συμπαίκτες του. Και το πανηγύρισε έξαλλα. Δεν είναι λίγο. 24 χρόνια έχει να εμφανιστεί η Αργεντινή σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου από εκείνο το βράδυ του 1990, όταν ο Μαραντόνα σήκωσε το “ιερό δισκοπότηρο” του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Σύμπτωση: τότε η Αργεντινή είχε νικήσει τη (Δυτική) Γερμανία.

Ακόμη ένας λόγος: Θα είναι η πρώτη φορά που ο Λιονέλ Μέσι, ο άνθρωπος που όλοι (άδικα) συγκρίνουν με τον Ντιέγκο Μαραντόνα, θα αγωνιστεί σε τελικό Μουντιάλ…

Καρέ καρέ ο έξαλλος πανηγυρισμός του Λιονέλ Μέσι










ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: REUTERS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Vamos Argentina! Στον τελικό μετά από 24 χρόνια κόντρα στην Γερμανία

Μουντιάλ 2014: “Σκολάρι πήγαινε στην κόλαση” (ΦΩΤΟ)

Μουντιάλ 2014: Απίστευτο tweet από την Ριάνα για την 7άρα!

Είδε… όνειρο – Έπαιξε 7-1 και γκολ Κεντίρα!

Θλίψη, δάκρυα, οργή για την ταπείνωση της Βραζιλίας – Μια χώρα σε εθνικό “πένθος” για τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ – Όλα τα πρόσωπα της τραγωδίας

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version