Αθλητικά

Ο Ελ Κααμπί διέλυσε την ΑΕΚ με τρία γκολ σε 51 λεπτά και πανηγύρισε σαν τον Στεφ Κάρι

Ο απίθανος σέντερ φορ του Ολυμπιακού, Ελ Κααμπί, εκμεταλλεύτηκε κάθε λάθος της άμυνας της ΑΕΚ, σημείωσε χατ τρικ σε 51 λεπτά και “ντύθηκε” Στεφ Κάρι.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έδωσε μία φοβερή παράσταση στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης”, σημειώνοντας τρία γκολ μέσα σε 51 λεπτά!

Αρχικά, νίκησε τον Στρακόσια με πέναλτι στο 7′ για το 1-0, στο 49′ εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Κοστίνια για το 2-1, ενώ στο 51′ εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Γιόνσον για το 3-1.

Ο Μαροκινός επιθετικός έφτασε τα 14 γκολ σε 17 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν και πανηγύρισε το χατ τρικ του α λα… Στεφ Κάρι με… «night, night»!

Ο Ελ Κααμπί έστειλε το ντέρμπι με την ΑΕΚ για… ύπνο, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο των Πειραιωτών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα