Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Ο Ελ Κααμπί στις πρώτες δηλώσεις μετά την ανανέωση με τον Ολυμπιακό: «Νιώθω πράγματα για αυτή την ομάδα»

Ο Ελ Κααμπί στις πρώτες δηλώσεις μετά την ανανέωση με τον Ολυμπιακό: «Νιώθω πράγματα για αυτή την ομάδα»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να διατηρήσει τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί στην ομάδα με ανανέωση του συμβολαίου του και ο κορυφαίος σκόρερ του περσινού Conference League, αποκάλυψε τι τον κράτησε στον Πειραιά.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή της νέας συμφωνίας του με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Ελ Κααμπί χαρακτήρισε οικογένεια την ομάδα του Μεντιλίμπαρ και εμφανίστηκε βέβαιος για νέες επιτυχίες με τους Πειραιώτες.

Οι δηλώσεις του Ελ Κααμπί

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ με την οικογένειά μας. Ελπίζω να κάνουμε μια σπουδαία χρονιά όπως συνέβη πέρυσι. Θέλουμε να καταφέρουμε κάτι καλό φέτος, γιατί ο Ολυμπιακός γιορτάζει τα 100 του χρόνια. Ελπίζω να τα πάμε καλύτερα για εμάς, για τους παίκτες, αλλά και για τους φιλάθλους μας.

Νομίζω ότι έχουμε μία καλή ομάδα για να τα καταφέρουμε αυτή τη σεζόν. Ο Ολυμπιακός είναι η οικογένειά μας. Ήρθα πέρυσι και ήδη νιώθω πράγματα γι’ αυτήν την ομάδα. Είμαστε μία οικογένεια με όλο το επιτελείο, με τον προπονητή, με τους παίκτες και φυσικά με τους οπαδούς. Αυτό σημαίνει πολλά για εμένα. Πάμε να τα καταφέρουμε φέτος”.

Ο Ελ Κααμπί ανανέωσε μέχρι το 2027 με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις