Site icon NewsIT

Ο ελληνικής καταγωγής Νικ Κάντι τινάζει την μπάνκα για να αγοράσει την Τσέλσι

22.03.2022 | 10:04
Ο ελληνικής καταγωγής Νικ Κάντι τινάζει την μπάνκα για να αγοράσει την Τσέλσι

A sign is seen at an entrance to Stamford Bridge, the stadium for Chelsea Football Club, after Russian businessman Roman Abramovich said on Wednesday that he would sell Chelsea, 19 years after buying it, amid growing pressure for oligarchs to be hit by sanctions after Russia's invasion of Ukraine, in London, Britain March 3, 2022. REUTERS/Toby Melville

Με νέα βελτιωμένη πρόταση, ο ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας, Νικ Κάντι, θέλει να τινάξει την μπάνκα στον αέρα για την αγορά της Τσέλσι από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Ο Βρετανός “βασιλιάς” του real estate, με πατέρα από την Ιταλία και μητέρα Ελληνοκύπρια, έχει δηλώσει οπαδός των “μπλε του Λονδίνου” από μικρό παιδί και δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία να βρεθεί στο τιμόνι της αγαπημένης του ομάδας. Έτσι μετά την εμφάνιση ενδιαφέροντος και από ένα κορεατικό fund, ο ίδιος φέρεται να αύξησε κατά πολύ την αρχική πρόταση των 2,4 δισεκατομμυρίων ευρώ για να “καθαρίσει” τον ανταγωνισμό.

Ο ίδιος ο Κάντι έχει εκφράσει και δημόσια την επιθυμία του να αγοράσει την Τσέλσι, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Παραμένει μια ευκαιρία που δίνεται μια φορά στη ζωή για να επιστρέψουμε το ποδόσφαιρο στους οπαδούς και να τους βάλουμε στο επίκεντρο των λειτουργιών και της στρατηγικής της Τσέλσι.

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε την απίστευτη κληρονομιά του συλλόγου και την προώθηση της συμμετοχής της κοινότητας και μπορούμε να παρέχουμε την οικονομική σταθερότητα για να διασφαλίσουμε τη μελλοντική ανάπτυξη του συλλόγου στην παγκόσμια σκηνή».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version